FF Video Yarışması!

Arkadaşlar bir önceki mesajımı bu mesajı yazıp konuyu güncel tutmak için sildim. Ozan admin de juri başkanı olarak katılmıştır. Videolarınız için Lightning Thief ya da bana PM atabilirsiniz :)

Katılan olsa başlayacak da katılan yok maalesef... Arkadaşlar her türlü video olabilir bir şarkı da yükleyebilirsiniz ya da olan bir şarkıyı çeşitli görüntülerle de yükleyebilirsiniz ya da başka bir şey... Fark etmez... Katılım olmazsa olmaz :)

ahahaha koptum sesli gülüyorum hala o neydi öyle yav videodaki mail yanlıştır :D
şukunuzu verdim ::D

Lightning Thief arkadaşımız benimle ortak olarak giriştiği işte beni kovarak kalitesini ortaya koymuştur. Siz de ortağını yarı yolda bırakan kişinin düzenlediği turnuvaya katılıyorsunuz. Hiç yakışmadı sana bu Burak. Sana istediğin her türlü desteği verirdik. Baştan benimle ortak olmasaydın da tamam, derdim ama ortak olmayı benle kabul ettiğin bir işte sana hiç yakışmadı...

Saygılar (!)

Bu projeyi tekrar ayağa kaldıran benim.Ve sen kendi ağzından iptal oldu demişsin.Öyle birşey yok.Ben bir aralar girememiştim o sıralar bunlar yaşanmış.O yüzden projeyi tek başıma devam ettirme kararı aldım.Fikir zaten benim.Videoyu hazırlayan benim.Daha da söze gerek yok.

Beni kovdu diyip yalanlar atarak İnsanlara projeye katılmamalarını sağlamak amacında olduğunu biliyorum.Ama forum üyeleri inşallah bu projeye katılırlar.

OsmanAslan sana söyleyecek söz bulamıyorum.

Benden destek istedin mi hiç? Proje bir süre dondurulmuştu biz dondurmasak da donmuştu? Benden bir destek isteseydin hemen yapardım. Video da hazırlardım. Katılım da sağlardım. Asıl ben sana söyleyecek söz bulamıyorum.

Ozan admini zamanında juri olması için ikna eden bendim. İnsanları bu projeye davet eden bendim. Bunların hiç mi değeri yok? Ne kadar doğru şak diye iptal oldu, demek?

+ Fikir seninse benle ortak olmasaydın en baştan ama sen de bu bir Lightning Thief - OsmanAslan ortak yapımıdır, demiştin en başta...

Yalanlar atarak mı ortaklık iptal oldu, diyerek
beni kovan sen değil misin?

Son düzenleme:
Daha fazla Seninle tartışmayı düşünmüyorum.Gerek de görmüyorum.Herkesle tartışacak bir insan değilim.Böyle saçma şeyler için yorum yapıp kendimi yorduğuma üzülüyorum.

Gerekirse yeni bir ortak bulurum.Bu seni artık ilgilendirmez.

Daha fazla Seninle tartışmayı düşünmüyorum.Gerek de görmüyorum.Herkesle tartışacak bir insan değilim.Böyle saçma şeyler için yorum yapıp kendimi yorduğuma üzülüyorum.

Gerekirse yeni bir ortak bulurum.Bu seni artık ilgilendirmez.

... Diyecek bir şey yok. Cevap veremiyorsun verecek cevabın yok, geçiştiriyorsun hemen. Başka bir ortak bulmak yerine benimle devam ederek ve benden bir şeyler isteyerek devam edebilirdin. Sana söylenecek laf kalmamış...