Sori ama bu artık bir gelenek oldu dimi @DosiHiç beceremem böyle tanıtma işlerini. Direkt başlayalım bence.
------
Teşekkürler.
İyi ya beni arada mini bir VMYM yaparsın artık canımız sunucumu. (Bu sefer kutuma en büyük parayı koy ben kutuma giderim. @Dosi Görmeden halledersin 😄😁😆)Bu final haftası ama haftaya en az 2 yarışmalık sürpriz bölümler olacak sonrasında 2021 sezonunu kapatıyoruz..
Adım Özgür (bilmeyen yoktur zaten). 23 yaşındayım. Okuyorum.Sori ama bu artık bir gelenek oldu dimi @Dosi
Adım Özgür diyip 2-3 kelimeyle de olsa tanıtım yap şans getirir
Tamamdır bu kadarı yeterliAdım Özgür (bilmeyen yoktur zaten). 23 yaşındayım. Okuyorum.Yarışmaya Diyarbakır'dan katılıyorum.
Başlayalım.Tamamdır bu kadarı yeterli
O zaman ilk kutuyla başlayalım yavaştan..
Sayfamızı da söyleyebilirsin maksat tanıtım olsun.Hiç beceremem böyle tanıtma işlerini. Direkt başlayalım bence.
------
Teşekkürler.
Instagram: izlemeliknevar sayfasına bekleriz.Sayfamızı da söyleyebilirsin maksat tanıtım olsun.
Geçen yarışma küçük mü açtı.
25 lira açtıInstagram: izlemeliknevar sayfasına bekleriz.Bloggerlığa soyundum.
------
İnşallah yine küçük açar ama kendisi konudan çıktı galiba.25 lira açtı
En çok yakanlardanım hatırladığım sırf yedi tane 500bin açtımInstagram: izlemeliknevar sayfasına bekleriz.Bloggerlığa soyundum.
------
Yok görüşünü yazdı yukardaİnşallah yine küçük açar ama kendisi konudan çıktı galiba.
@ÖzgürBugün kendimi pek iyi geleceğini sanmıyorumGenelde ya mavi ya 500bin açıyorum. Bugün pek iyi hissetmiyorum. Ama 1 TL'de açabilirim
İlk açınca 25 TL açmışsın bana da uğur getirirsin.En çok yakanlardanım hatırladığım sırf yedi tane 500bin açtım
Son kararın mı pekiİlk açınca 25 TL açmışsın bana da uğur getirirsin.@xdragxx
Son kararım diyorum açalım.
Dediğim gibi ortam yok ya az ya çok geliyorİlk açınca 25 TL açmışsın bana da uğur getirirsin.@xdragxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?