Olsun kısa günün karıBu tablo ile yarışsam alacağım para 5 TL.
Olsun kısa günün karıBu tablo ile yarışsam alacağım para 5 TL.
@xdragxx spora gitti, 23.15 gibi gelirim dedi.
Sıkıntı yok abla. Acun beyimiz @xdragxx gerekirse yarın devam ederiz dedi.Hadi ya abimler yeni gitti anca geldim geliyordum diğer abimde gelince gelmem gecikti
Sıkıntı yok abla. Acun beyimiz @xdragxx gerekirse yarın devam ederiz dedi.Eğer spordan geldiğinde müsait olursanız bugün devam edersiniz, yoksa yarın.
@Angelica bence yarın gündüz sakin bir saatte yapalım o saat geç olabilir gibi ne dersin
Ayarlarız ya 1 saatlik iş kaldı zatenValla annem bir iş çıkarmazsa evde olur
Serhat öldü...
Kendime olmadığı gibi başkalarına da hayrım yok...Kötü başladık maalesef..
@serhatt kutusunda maalesef 50.000 TL vardı...
Oluyor böyle dönemler ya sıkma canını. Ben de şu aralar kendimi çok faydasız görüyorum.Kendime olmadığı gibi başkalarına da hayrım yok...
Anlatsam roman olur...Hayırdır?
Kesin gelirBen bari mutfağımı güzelce toparlayayım, iş güç kalmasın öyle sakince takılmayım buraya. Daha konseyleri uzun sürer gibi.
Ben gelene kadar bir mantıklı cevap gelir umarım@Tolstoyevski @xdragxx @Cervantes @BARON男爵 @Yakamoz-Asi @Gerekli24
Ben bari mutfağımı güzelce toparlayayım, iş güç kalmasın öyle sakince takılmayım buraya. Daha konseyleri uzun sürer gibi.
Ben gelene kadar bir mantıklı cevap gelir umarım@Tolstoyevski @xdragxx @Cervantes @BARON男爵 @Yakamoz-Asi @Gerekli24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?