en azından @Cervantes ve @EmreCan'dan daha çok100.000 TL
Final ile bile harika oranlar aldık. VMYM + Zey TV 🍒 farkı
Finalde yarışmacımız @BARON男爵 oldu. Çok kötü başladı bana göre çok iyi bitirdiFinalde mavi vermeyi hiç istemiyorduk @Dosi'yle ve öyle de oldu
Ben stratejisi @Gerekli24'ü açmak olur finalde diyordum öyle olsa 500.000 TL ile bitecekti yarışma
Haftaya @Tolstoyevski sunumuyla 2 özel bölüm var sonra da uzun bir süre ara. Bu zamana kadar verdiğiniz destekler için teşekkürler arkadaşlar
Özel bölümle de yakışan gibi bitiririzFinal ile bile harika oranlar aldık. VMYM + Zey TV 🍒 farkı
iyi geceler kardeşimÖncelikle ben çok keyif aldım umarım siz de almışsınız, VMYM sevdiğim bir yarışma ve sayesinde bir çok üye tanıdım özellikle muhteşem moderatörümüz olan @xdragxx Aykut kardeşimi. Yarışmanın patronu olan @Dosi sana da teşekkür ederim senin programların olmasa ben hala 200 mesajlarda kalacaktım.
Bana bütün gece boyunca eşlik eden @xdragxx @Gerekli24 @EmreCan 'a kokoreç için @Tolstoyevski 'ye ,ve değerli düşüncelerini söyleyen @Dosi @12.Adam @Doğan @AteşBöceği @Yakamoz-Asi @Mircan Saye @slhttnmtl @Emre Ozansoy @The_Erinch ve @Zeyno 'ya çok teşekkür ediyorum. @Maskeli Fedai sana ayrı teşekkür ediyorum
Hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum ve iyi geceler diliyorum.
Biz de teşekkür ederiz hem bugün için hem de yarışma boyunca yaptığın katkılar için biz de teşekkür ederizÖncelikle ben çok keyif aldım umarım siz de almışsınız, VMYM sevdiğim bir yarışma ve sayesinde bir çok üye tanıdım özellikle muhteşem moderatörümüz olan @xdragxx Aykut kardeşimi. Yarışmanın patronu olan @Dosi sana da teşekkür ederim senin programların olmasa ben hala 200 mesajlarda kalacaktım.
Bana bütün gece boyunca eşlik eden @xdragxx @Gerekli24 @EmreCan 'a kokoreç için @Tolstoyevski 'ye ,ve değerli düşüncelerini söyleyen @Dosi @12.Adam @Doğan @AteşBöceği @Yakamoz-Asi @Mircan Saye @slhttnmtl @Emre Ozansoy @The_Erinch ve @Zeyno 'ya çok teşekkür ediyorum. @Maskeli Fedai sana ayrı teşekkür ediyorum
Harika kazanmışsın, tebrikler.Öncelikle ben çok keyif aldım umarım siz de almışsınız, VMYM sevdiğim bir yarışma ve sayesinde bir çok üye tanıdım özellikle muhteşem moderatörümüz olan @xdragxx Aykut kardeşimi. Yarışmanın patronu olan @Dosi sana da teşekkür ederim senin programların olmasa ben hala 200 mesajlarda kalacaktım.
Bu tabloda 50.000 TL üzer maalesef...
Teklife gidiyoruz...
Öncelikle ben çok keyif aldım umarım siz de almışsınız, VMYM sevdiğim bir yarışma ve sayesinde bir çok üye tanıdım özellikle muhteşem moderatörümüz olan @xdragxx Aykut kardeşimi. Yarışmanın patronu olan @Dosi sana da teşekkür ederim senin programların olmasa ben hala 200 mesajlarda kalacaktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?