Maskeli Fedai
Favori Üye
AhahahahahhahaYine beni etiket etmedin....
@Gerekli24 sona kadar gidcekti ama gitmedi niye gitmedi anlamadım. Bu adam zaten..
500.000 TL canavarıydı yine 500.000 TL
Son teklife gidiyoruz..
AhahahahahhahaYine beni etiket etmedin....
@Gerekli24 sona kadar gidcekti ama gitmedi niye gitmedi anlamadım. Bu adam zaten..
500.000 TL canavarıydı yine 500.000 TL
Son teklife gidiyoruz..
Baktım @xdragxx orta açıyor gol yapayım dedim..ulan hepimizi aynı gecede hançerledin @Maskeli Fedai
Ne güzel hep onu son kutuya saklayacağını yazıp durdun. Ve genelde son kısımda iyi gelen bozuyor. Neyse bakalım telif neaslında başka bir taktik denemek istedim ama ilk 7 kutuda iki 500b gidince değiştim
Sjklgsklgjkl
Ben dedim ona ben sona kalayım
Ben son yarışmada 500.000 TL alacak Gerekli'yi alıp diyordum hattaNe güzel hep onu son kutuya saklayacağını yazıp durdun. Ve genelde son kısımda iyi gelen bozuyor. Neyse bakalım telif ne
aslında senin kutunu alacaktım ama @Emre Ozansoy üst üste iki hafta 300tl açmış o fikrimi değiştirdi ve son anda taktik değiştirdim 4 aylık strateji boşa gitti ☠️@BARON男爵 a ben dedim suç bende yok
Finale böyle bir hainlik yakışırdıSjklgsklgjkl
@BARON男爵 Hamdi Bey'in son teklifi 40.000 TL. Alsın gitsin son gün rezillik çıkmasın 50 TL'ye gidecek diyor.
Var mısın yok musun?
Eğer yokum dersen ya kendi kutuna gideceksin ya da Emre'nin kutusunu alacaksın.
Hâlâ eski miktarlarda analiz yapılıyor 😱 @xdragxxaslında senin kutunu alacaktım ama @Emre Ozansoy üst üste iki hafta 300tl açmış o fikrimi değiştirdi ve son anda taktik değiştirdim 4 aylık strateji boşa gitti ☠️
8 500bin ile kapattıkBen son yarışmada 500.000 TL alacak Gerekli'yi alıp diyordum hatta
banada attı ms de... en iyi yaptığı şeyHain melun son dk golü atmış
Vmym hala demedin 40.000 TL verdi adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?