Sıkıntı değil.Madem sağlık sorunun var. Yarın kaç gibi yaparız?Bugün affımı istesem inanılmaz bir baş ağrısı var da yarın hallederiz gün içinde
Sen kaç gibi istiyorsunSıkıntı değil.Madem sağlık sorunun var. Yarın kaç gibi yaparız?
Ben sunarım olmadı. Bana 3 dakika ver. GeliyorumBugün affımı istesem inanılmaz bir baş ağrısı var da yarın hallederiz gün içinde
------
@12.Adam yine de illa yarışacam diyorsan bir şekilde sunarım
Tamam ben izlerim o zaman daha çokBen sunarım olmadı. Bana 3 dakika ver. Geliyorum
Yani baş ağrın olup forumdan çıkacaktıysan yarına kalsın ama konudan konuya gezeceksen aradan çıkaralımTamam ben izlerim o zaman daha çok
Aynen çok güzel sundun sinirli sinirliYani baş ağrın olup forumdan çıkacaktıysan yarına kalsın ama konudan konuya gezeceksen aradan çıkaralım
Ben okadar hasta halimle raporlu halimle sundum@12.Adam
İyi tamam çık ozamanAynen çok güzel sundun sinirli sinirliSadece baş ağrısı yok ki. Sağ dişimde de çürük var o da baskı yapıyor o göze de vuruyor doğal olarak.
Tamam ben izlerim o zaman daha çok
------
@Dosi ya da bensiz sunacaksanız sunun. Ben ekrana pek bakmayım gözüm de ağrıyor çok ekrana baktıkça. Yarın devam etsek daha iyi gibi.
Yani baş ağrın olup forumdan çıkacaktıysan yarına kalsın ama konudan konuya gezeceksen aradan çıkaralım
Ben okadar hasta halimle raporlu halimle sundum@12.Adam
Bu zamana kadar neden dişçiye gitmedin? Klasik fobi mi?Tamam ben izlerim o zaman daha çok
------
@Dosi ya da bensiz sunacaksanız sunun. Ben ekrana pek bakmayım gözüm de ağrıyor çok ekrana baktıkça. Yarın devam etsek daha iyi gibi.
Halden anlıyorsun Tolsto tebrikYarına kalması en sağlıklısı olur acele işe şeytan karışır hem @12.Adam ın işine gelmez
Ağrı sızı varken mavi ışık malum
He ya korkutuyor dişçi.Bu zamana kadar neden dişçiye gitmedin? Klasik fobi mi?
Randevuyu da al bir ara tabii alabilirsen, devletten alabilmek çok zor MHRS'den dişe vb.Halden anlıyorsun Tolsto tebrik
Ben çıkıyorum o zaman sırf haber etmek için açtım pc'yi uyurum birazdan
------
He ya korkutuyor dişçi.
Dönemlik bu geçiyor sonraRandevuyu da al bir ara tabii alabilirsen, devletten alabilmek çok zor MHRS'den dişe vb.
Ben hasta iken sende çok iyi anlıyordun.Halden anlıyorsun Tolsto tebrik
Ben çıkıyorum o zaman sırf haber etmek için açtım pc'yi uyurum birazdan
------
He ya korkutuyor dişçi.
Ben anlıyor muydum pekiBen hasta iken sende çok iyi anlıyordun.
Geçmiş olsun
Sağ olBen hasta iken sende çok iyi anlıyordun.
Geçmiş olsun
Sence?Ben anlıyor muydum peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?