Aynen çözeriz. Benim bile günler değişiyor
Sen ve uyku 😱
Dün halı saha yaptım ve bugün çok erken kalktım ve az önce 2 film arka arkaya tükettim...Yalan...
Aynen çözeriz. Benim bile günler değişiyor
Sen ve uyku 😱
Dün halı saha yaptım ve bugün çok erken kalktım ve az önce 2 film arka arkaya tükettim...Yalan...
İnanmadım ama neyseDün halı saha yaptım ve bugün çok erken kalktım ve az önce 2 film arka arkaya tükettim...Yani evet şuan gözlerim uyku istiyor...
Mecnun cevabımı aldım... Tamam...Oyun oynar. Yoksa nerde görüşmüş 12'de uyuyacağı@Maskeli Fedai
Sen bu ara benim söylediklerime inanmamaya başladın...İnanmadım ama neyse
Acaba nedenSen bu ara benim söylediklerime inanmamaya başladın...Bu durum beni ziyadesiyle garip bir konuma sokuyor diyebilirim... Bana bana MEnes'e inanmıyor musun artık...
Bihterini kaybettin...Sen bu ara benim söylediklerime inanmamaya başladın...Bu durum beni ziyadesiyle garip bir konuma sokuyor diyebilirim... Bana bana MEnes'e inanmıyor musun artık...
Ben ve değişmek mi...
Yahu yeter be yine sıvadın kendiniBen ve değişmek mi...Hiç yan yana durmuyor doğrusu...Yaklaşık 10 15 yıldır aynı kafadayım ve hep aynıyım...Gençken de olgundum ben, heeey gidi hey...
Benim önerdiklerim mavi çıkıyor algı yaratma.@serhatt Bi kutu öner de yak şunu
Anne ve babana sormak lazım...Ben ve değişmek mi...Hiç yan yana durmuyor doğrusu...Yaklaşık 10 15 yıldır aynı kafadayım ve hep aynıyım...Gençken de olgundum ben, heeey gidi hey...
Yetmez... Asla ve asla yetmeezzz... Ne zaman yetti ki zaten...Yahu yeter be yine sıvadın kendini
Kime sorarsan sor en fazla yüzüm olgunlaşmış, saçlarım beyazlamış ve 55 kilodan 63 kiloya çıkmışımdır...Anne ve babana sormak lazım...@Dosi
Ulan insanın boyu nasıl uzasın...Ergenliğe geç mi girdin?Yetmez... Asla ve asla yetmeezzz... Ne zaman yetti ki zaten...
Kime sorarsan sor en fazla yüzüm olgunlaşmış, saçlarım beyazlamış ve 55 kilodan 63 kiloya çıkmışımdır...Biraz da boyum uzamıştır o kadar...Kafa yapım ve bilincim hep aynıydı...
10 yıl önce diyorum 17'den sonra boy uzamaz mı...Ulan insanın boyu nasıl uzasın...Ergenliğe geç mi girdin?
63 kilomusun 😱Yetmez... Asla ve asla yetmeezzz... Ne zaman yetti ki zaten...
Kime sorarsan sor en fazla yüzüm olgunlaşmış, saçlarım beyazlamış ve 55 kilodan 63 kiloya çıkmışımdır...Biraz da boyum uzamıştır o kadar...Kafa yapım ve bilincim hep aynıydı...
Boy uzatmak için hap kullanıyorsan o ayrı...10 yıl önce diyorum 17'den sonra boy uzamaz mı...He gerçi çok uzamaz ama uzasa da 1 2 santim uzamıştır, ona ithafen demişimdir...
Şuan 63 64 kiloyumdur... Hiç bir zaman da 65 kilodan fazla olmayı düşünmüyorum...63 kilomusun 😱
Boyumun kısa olmasından memnunum, o yüzden öyle şeylere ihtiyacım hiç bir zaman olmadı...Boy uzatmak için hap kullanıyorsan o ayrı...( Yanlış hap kullanımı yüzünden başka yeri uzadı....)
Messi gibiyim kalitemden ödün vermem diyorsun...Şuan 63 64 kiloyumdur... Hiç bir zaman da 65 kilodan fazla olmayı düşünmüyorum...
Boyumun kısa olmasından memnunum o yüzden öyle şeylere ihtiyacım hiç bir zaman olmadı...
Kesinlikle, kısa ve çevik ve kıvrak...Messi gibiyim kalitemden ödün vermem diyorsun...
Çok az beŞuan 63 64 kiloyumdur... Hiç bir zaman da 65 kilodan fazla olmayı düşünmüyorum...
Boyumun kısa olmasından memnunum, o yüzden öyle şeylere ihtiyacım hiç bir zaman olmadı...
Halı sahada hangi mevkide hünerlerini sergiliyorsun...Kesinlikle, kısa ve çevik ve kıvrak...Futbolda da iyiyimdir doğrusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?