Harika atasım bile gelmiyor mavi açınca o son 500k'nin gitmesinden sonra...
Sana ömür boyu unutamayacağın bir hediye verdim işte, mutlu olmalısın.Harika atasım bile gelmiyor mavi açınca o son 500k'nin gitmesinden sonra...
@Tolstoyevski Zonguldak diyorlarrrrrrrrrrrTeklif 67 bin. Var mısın Yok musun @Tolstoyevski ?
Bunu hak etmiştiSana ömür boyu unutamayacağın bir hediye verdim işte, mutlu olmalısın.@Dosi @xdragxx @Maskeli Fedai
Efkarlanmamın sebebi 500k'lari bitirmek değil de, göz göre göre korktuğumun başıma gelmesi... O üzücüü işte... @Cervantes@Tolstoyevski Zonguldak diyorlarrrrrrrrrrr
Senin için yaptım...Bunu hak etmişti@Tolstoyevski
@Tolstoyevski bu 3'lü arasından son 2'ye bırakayım dediğin bir kutu var mıydı? Yoksa detontene (Benekli Ayhan) mi gelişti?Şerlok
Gerekli
Emre
2'sini açıp diğerini son 2'ye bırakacağız hadi bakalıııım.
Peki ozaman. Artık kritik yerdeyiz. Son 2 ye kalacak kutular belirlenecek.
Kıymetimi bil artık her zaman.Aslan dostum
@Tolstoyevski bu 3'lü arasından son 2'ye bırakayım dediğin bir kutu var mıydı? Yoksa detontene (Benekli Ayhan) mi gelişti?
Gerekli'yi açmaya yakınım şu an... @Dosi @Cervantes @The_ErinchPeki ozaman. Artık kritik yerdeyiz. Son 2 ye kalacak kutular belirlenecek.
@Sherlock
@Gerekli24
Ve @Emre Ozansoy arasında 2 tane açacaksın. Gerekli büyük, diğerleri küçük hissettiklerini belirtmişti.
Forumu yakacak bu gidişle. .ss
Kısmet
AÇMAAAAAAAA!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?