@Tolstoyevski ne ara konuk olmuş ve ne ara konudaki mesaj sayısı 1000'i geçmiş, çok ilginç.
Unutkanlık yüzünden yarışma öncesi adak kesmeyi unuttum ://
Sende artık kutu açan değilsin bu arada@Tolstoyevski ne ara konuk olmuş ve ne ara konudaki mesaj sayısı 1000'i geçmiş, çok ilginç.
@Dosi aferin sana yine baştan öneri vermeye başladın diye kızacakken sk dedinUnutkanlık yüzünden yarışma öncesi adak kesmeyi unuttum ://
Öyleyse bismillah diyerek başlayalım 4 numara son kararım
Pazartesi açılıyor konu, ilk konuk @Angelica nin ekmeğini yiyorum şu an@Tolstoyevski ne ara konuk olmuş ve ne ara konudaki mesaj sayısı 1000'i geçmiş, çok ilginç.
Hiç sorma...Birileri yine geçen haftadan başladı okumaya. @12.Adam
Diyorum neden bildirim gelmiyor, bundanmış demek.
Ama sana tüyo verdim karar değişince kırmızı olur diye 😱Unutkanlık yüzünden yarışma öncesi adak kesmeyi unuttum ://
Öyleyse bismillah diyerek başlayalım 4 numara son kararım
4 numarada 500.000 çıkması iyi oldu aslında, 5 numaranın sahibi olarak üst üste iki kutuda 500.000 gelmeyeceğine göre eğer son kutulara 500.000 bırakırsam kendi kutuma gitmem gibi duruyorAma sana tüyo verdim karar değişince kırmızı olur diye 😱
Evet ilk kutuda çıkan miktar:
@Sherlock @Cervantes @EmreCan @Zeyno @The_Erinch @DarkLegenD @Araf @serhatt @Maskeli Fedai500.000 TL
Yahu böyle bir mantık yoooook4 numarada 500.000 çıkması iyi oldu aslında, 5 numaranın sahibi olarak üst üste iki kutuda 500.000 gelmeyeceğine göre eğer son kutulara 500.000 bırakırsam kendi kutuma gitmem gibi duruyor
Hâlâ böyle istatistikler 🤦🏻♀️ @xdragxx4 numarada 500.000 çıkması iyi oldu aslında, 5 numaranın sahibi olarak üst üste iki kutuda 500.000 gelmeyeceğine göre eğer son kutulara 500.000 bırakırsam kendi kutuma gitmem gibi duruyor
Yahu böyle bir mantık yoooook
Aklıma biri soktu hep o malum kişi tahmin edin kimHâlâ böyle istatistikler 🤦🏻♀️ @xdragxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?