Ben olmasam o bir hiç.Full serhatt'tan gidiyoruz hadi bakalım
Ben olmasam o bir hiç.Full serhatt'tan gidiyoruz hadi bakalım
Maşallah, bu aralar yine bol bol şans götüreceğiz belliÜzmeez diyor @Aserat sen ne diyorsun?
------
1.000 TL vardı @slhttnmtl kutusunda
Teklifi daha göremiyoruz çünkü 1 kutu daha lazım
Bu mesajdan enerjimi mi anladın tebrikEnerjin düşük. Kızgın gibisin
Veremem mail onayı yok.@bazinga buradaysan o test hesabından bir cevap verebilir misin?
Bugün genel olarak öylesin :/Bu mesajdan enerjimi mi anladın tebrik
Ana sayfadan gördüğüm için Erinç veya Tolstoyevski ikilisinden birini seçesim geldi.Hadi @Aserat teklif öncesi bir mavi daha açalım fena bir tabloyla gitmeyiz o zaman ilk teklife
Hak edecek bir şey yapmış olabilirsin o zaman...Bugün genel olarak öylesin :/
@The_Erinch ve @Tolstoyevski sizden de görüş alalım o zaman kutularınız hakkındaAna sayfadan gördüğüm için Erinç veya Tolstoyevski ikilisinden birini seçesim geldi.
Kendim için dememiştim ama demek ki bana özelmiş. Peki...Hak edecek bir şey yapmış olabilirsin o zaman...
Kanal sahibi ile programın sunucusu ve yapımcısı arasında şok gerginlik. Detaylar az sonra.Hak edecek bir şey yapmış olabilirsin o zaman...
------
Bilmem unutmuşum soracağına düzeltseydin keşke...Başlık niye daha böyle @xdragxx
Uykulu hissediyorum ama bu kez turuncuHak edecek bir şey yapmış olabilirsin o zaman...
------
@The_Erinch ve @Tolstoyevski sizden de görüş alalım o zaman kutularınız hakkında
İkisinin de önceki kutularından haber ver.
Mavi isterim azalmaları lazım.Turuncu üzer mi seni @Aserat
Tamam.Bilmem unutmuşum soracağına düzeltseydin keşke...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?