Ve daha niceleri.Ve 3. Durum
"Ufak tefek cinayetler ve daha büyükleri"
Ve daha niceleri.Ve 3. Durum
@cehennet almasın mı yani@Mircan Saye genel anlamda çok iyi yarıştı ve doğru kararlar verdi. İyi para alsın istiyorum
Çok teşekkürler. Sayın yapımcımız.@Mircan Saye genel anlamda çok iyi yarıştı ve doğru kararlar verdi. İyi para alsın istiyorum
İşin ucunda 150.000 TL var ama
Teklifime bu kadar düşündükleri için mutlu oldum bence de alsınlar diyor...Hamdi bir daha aramadi mi hiç?
@xdragxx eğer hamdi düz 70.000 derse tamam. 35.000 paylaşırız.Hamdi bir daha aramadi mi hiç?
@cehennet daha 1 kere daha yarışacak ve @Mircan Saye 'ye dayadı sırtını. Tüm iyi kutuları Mircan açtı@cehennet almasın mı yani
Bir görüşmem lazım bekleyin...@xdragxx eğer hamdi düz 70.000 derse tamam. 35.000 paylaşırız.
Tamam bekleriz. (72.000 derse de olur hayır demem)Bir görüşmem lazım bekleyin...
Ben neye karar verdiğinizi bilmiyorum ki@Dosi bizi ikna etmeye çalışıyor. Büyük resmi görmeye çalışıyorum
Cimri hamdi...Hamdi Bey 2.000 TL'nin lafını yapmasınlar diyor @cehennet @Mircan Saye 66.000 TL iyi para bu işin sonunda 2.000 TL de var diyor..
Siz bu kadar kararsız olursanız dua edin 50.000'e düşürmediCimri hamdi...
Uykum mu diyorsunO zaman uykum diyorum ve kutuma gidiyorum ben.
Tamam seni mi kıracağım tamam kutumuza gidiyoruz son kararımız. @xdragxxO zaman uykum diyorum ve kutuma gidiyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?