5 lira bahşiş verirsin işteYakınlardaki kapalı, uzak bir yerde var oradan da söylemeye çekiniyorum bu kadar uzak yerden sipariş vermek ayıp olur şimdi diye
5 lira bahşiş verirsin işteYakınlardaki kapalı, uzak bir yerde var oradan da söylemeye çekiniyorum bu kadar uzak yerden sipariş vermek ayıp olur şimdi diye
SjjsjsjjsTamam şimdi anladımSen reyting gitmiş diyince demo vmym yaptılar sandımŞarkım Tolsto'ya gelmişti
Öyle bir şey demedim zira pay sahibi olarak istesen de sıcak bakmama lüksün yok zaten@cehennet in klasik entrikalarındandı...
Bu dahada ilginç olduBen sen sandım bahsettiği kişi ama sen değilsen bilemem.Şimdi senin dedikodunu yaptık diyemem. Birinden bahsetti ama sen sandım ben
Ben ama doğrucu bir şekilde dedim
Hakem olacak kişi nasıl sıcak bakmasın amaAyy sen demedin mi Dosi hakem olacak diye. Ondan bahsediyorum. Sıcak bıkmadılar dedin. Hakem Zeynep olunca ben o sıcak bakmadı sandım
Tamam bu benimdir kesinAyy sen demedin mi Dosi hakem olacak diye. Ondan bahsediyorum. Sıcak bıkmadılar dedin. Hakem Zeynep olunca ben o sıcak bakmadı sandım
Dur benide kastetmişBen ama doğrucu bir şekilde dedim
Hakem olacak kişi nasıl sıcak bakmasın amaZaten hakemlik görevi üstleniyor o yüzden o tarafsız olmak zorunda sıcak soğuk ilişkilerde@Dosi
Ben ama doğrucu bir şekilde dedim
Seni kastetmedimTamam bu benimdir kesin@Tolstoyevski
Ben sadece hiç anlamadım olayı ve zamanı gelince anlatırsın demiştimhakemin görevi ne onuda anlamadım tam
------
Dur benide kastetmiş
Benim anlamamam daha iyiHakem olacak kişi nasıl sıcak bakmasın amaZaten hakemlik görevi üstleniyor o yüzden o tarafsız olmak zorunda sıcak soğuk ilişkilerde@Dosi
Tamam bu benimdir kesin@Tolstoyevski
Ben sadece hiç anlamadım olayı ve zamanı gelince anlatırsın demiştimhakemin görevi ne onuda anlamadım tam
------
Dur benide kastetmiş
Kendi bilir yapsın sıkıntı yok..Bu akşam demoda Hakem olmayınca iptal oldu sandım ben.
Hevesini kursağında bırakmışsın!!!
Yok ben sadece şuan kafam dolu çok anlamadım vs dedim. Zamanı gelince anlarım falan demiştim
Kendi bilir yapsın sıkıntı yok..
Yok ben sadece şuan kafam dolu çok anlamadım vs dedim. Zamanı gelince anlarım falan demiştim@xdragxx 'te bunu yansıtmak zor olur deyince demek @Tolstoyevski içerlenip bizi çekilirdi
Yanlış yazıyı alıntıladım.
Biz onun iyiliğini düşündük...Yok ben sadece şuan kafam dolu çok anlamadım vs dedim. Zamanı gelince anlarım falan demiştim@xdragxx 'te bunu yansıtmak zor olur deyince demek @Tolstoyevski içerlenip bizi çekiştirdi
Kendi konusuna tabiki emek verecek. Benim etkinlikte de yapıyor ama ben yorulmasın diye izin vermiyorum
Dur şuan günah keçisi ilan edildikBiz onun iyiliğini düşündük...
Kendisinin de 10 mesajından 8'i olumsuzdu proje için @cehennet
Kendi konusuna tabiki emek verecek. Benim etkinlikte de yapıyor ama ben yorulmasın diye izin vermiyorum
Bizde goygoy yapıyoruz yoksa @Tolstoyevski 'nin her projesine gözüm kapalı destek oluyorumŞakasına dedim zaten. Çok zahmetli bir işti gerçekten. Bu kadar zahmete gerçekten eğlenmek gerek.
Ben konu ne anlamadım.Kendi konusuna tabiki emek verecek. Benim etkinlikte de yapıyor ama ben yorulmasın diye izin vermiyorum
------
Dur şuan günah keçisi ilan edildik
Oklar niye bize çevrildi@Tolstoyevski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?