Hamdi Bey'in de benim Avrupa'da kaldığından haberi yok galibaHamdi Bey fena başlamadı alsın 35.000 TL'yi güzel bir Avrupa tatili yapsın diyor kur farkından haberi yok gibi...
@Dosi var mısın yok musun?
İlk tur bitti daha tabloyu ilk mesajdan görebilirsin fena gitmiyoruzÇok kaçırmadım umarım.. ben geldim @Dosi . Yardıma ihtiyaç var mı?
Yokuuuuuum diyooorHamdi Bey'in de benim Avrupa'da kaldığından haberi yok galibayokum tabiki
Yarısındayız part1'in. Şuan iyi gidiyorum ama bir kutu önerisi verebilirsinÇok kaçırmadım umarım.. ben geldim @Dosi . Yardıma ihtiyaç var mı?
@cehennet ben yarışınca sessizliğe büründü. Onu açtırayımİlk tur bitti daha tabloyu ilk mesajdan görebilirsin fena gitmiyoruz
------
Yokuuuuuum diyooorTürkiye'de olsan bile 3.500 dolara nasıl bir tatil yapmamızı bekliyor anlamadım
O zaman yeni turun ilk kutusunu alalım
Kolay gelsin. İyi kutular açmışsın. Tamam ben bir bakayım taboya ona göre hislerim ne derse...Yarısındayız part1'in. Şuan iyi gidiyorum ama bir kutu önerisi verebilirsin
Tam dediğin an gelmişti ve bende sormuştum bakalım ne düşünüyor@cehennet ben yarışınca sessizliğe büründü. Onu açtırayım
Kutunda ne hissediyorsun o zaman alalım
Hamdi bizleri kendisi gibi sanıyorHamdi Bey'in de benim Avrupa'da kaldığından haberi yok galibayokum tabiki
Açma şom ağzını şimdi büyük çıkarKüçük. Kesinlikle küçük hissediyorum.
Etiketime bile bakmıyor. Kötü enerji alıyorum ondan@Dosi ne diyorsun bu duruma
Açmıyor musun yaniEtiketime bile bakmıyor. Kötü enerji alıyorum ondan
@cehennet sana küsmüş dmden bana yazdı Zeynep çok kalbimi kırdı dedi çok üzdü beni dedi...Etiketime bile bakmıyor. Kötü enerji alıyorum ondan
Etiketime bile bakmıyor. Kötü enerji alıyorum ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?