Kendime GURME'yim demem lakin kokoreç hiç sevmem... Kokusu bile kötü...Kokoreç sevmeyen insanın damak tadına güven olmaz...
Kendime GURME'yim demem lakin kokoreç hiç sevmem... Kokusu bile kötü...Kokoreç sevmeyen insanın damak tadına güven olmaz...
Kokusu kötü mü miss gibi kokar be...Kendime GURME'yim demem lakin kokoreç hiç sevmem... Kokusu bile kötü...
Vazgeçersem kırmızı açılır o yüzden 15 olsun. Son kararım (nedense büyük para gibi sanki ama olsun)14 ile 16 arasındaki bir kutu gibi gözüküyor... Ne hissettiğine dair fikirleri senden alalım
O galiba yolculuk yapacaktıKokoreç sevmeyen insanın damak tadına güven olmaz...
------
O zaman niye özel konuk diye alırsın ki ah ahhhhhhhhh
Kabul edilemez bir cümle benim için.... Et ve et türevlerini çok severim lakin SAKAT AT'lar ile çok iyi değildir aram...Kokusu kötü mü miss gibi kokar be...
Son kararım dedi, büyük konuştu... Şimdi sırada morallerin bozulması var...Vazgeçersem kırmızı açılır o yüzden 15 olsun. Son kararım (nedense büyük para gibi sanki ama olsun)
Kokoreç etten bile kaliteli bir tat amaKabul edilemez bir cümle benim için.... Et ve et türevlerini çok severim lakin SAKAT AT'lar ile çok iyi değildir aram...
Vay be. Bile bile açtık iyi mi :SSon kararım dedi, büyük konuştu... Şimdi sırada morallerin bozulması var...
Açılan 15 nolu @The_Erinch in kutusundan çıkan rakam:
500.000 TL
Ben ve negatif enerji mi 😱 Ne negatifliğimi gördünSen motivasyon ol diye atıyorum harikaları. Bu negatif enerjin biraz pozitif olsun diye uğraşıyorum.
Sen paspas oldun kocaeline sus şimdiKim İstanbula gelince kırmızı halı beklediyse ayaklara paspas oldu. bil istedim.
Harika attım her ne kadar kanala ortak olsan da olsunVay be. Bile bile açtık iyi mi :S
Kimse birşey demiyor ki. Direk açıyorum bende.Aferin dosi büyük hissedip açtın hak ettin...
Teklif öncesi 5 kutu...
Bol şans diliyorum işi zor.
Açtım onu zaten.Klasik bir soru o zaman @Dosi Uğurlu bir sayın var mı?
Ben ve negatif enerji mi 😱 Ne negatifliğimi gördün
Sen paspas oldun kocaeline sus şimdi
Bu cümle 'Ka bul e di le mez.'...Kokoreç etten bile kaliteli bir tat ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?