Maskeli Fedai
Favori Üye
Kesin bendedir..Yalnız 25 TL kutunda değilse ve bulursan full kırmızın olacak
Ama kutundaysa hep kırmızı açacaksın ilginç bir tablo
Kesin bendedir..Yalnız 25 TL kutunda değilse ve bulursan full kırmızın olacak
Ama kutundaysa hep kırmızı açacaksın ilginç bir tablo
Yanlışın var 2017'den beri bu ikili Dositols muhteşem güçlüÖzellikle 2018'den bu yana bu ikili çok güçlü
Artık orasını 20-25 dakikaya görürüzKesin bendedir..
@AteşBöceği son kararım.. @xdragxx
O ayrı ama 2018 Ocak ayından itibaren bu gücü göstermeye başladıkYanlışın var 2017'den beri bu ikili Dositols muhteşem güçlü
Hamdi Bey'in yeni teklifi 77.000 TL.Ah be..
İnsan 2020'yi 2019'dan, 2019'u 2018'den daha iyi hatırlıyor mesela yani seneler geçtikte o senelere dair imgeler gidiyor normaldir ama bizim bağımız 2016'da başlayıp 2017 baharından beri yükselen bir güç olarak her daim zirvede evelallahO ayrı ama 2018 Ocak ayından itibaren bu gücü göstermeye başladık
2020 zirve
Yokuuumm.. 25'i kesin benim kutuma koydunuz değil mi..Hamdi Bey'in yeni teklifi 77.000 TL.
Alsın gitsin 25 TL ile gidecek gibi bir havası var diyor. Var mısın yok musun
Yahu tamam anladık kardeşim yarışmacıya da az tavsiye verin yahuuuuİnsan 2020'yi 2019'dan, 2019'u 2018'den daha iyi hatırlıyor mesela yani seneler geçtikte o senelere dair imgeler gidiyor normaldir ama bizim bağımız 2016'da başlayıp 2017 baharından beri yükselen bir güç olarak her daim zirvede evelallah
Arkadaşlık bağından bahsetmiyorumİnsan 2020'yi 2019'dan, 2019'u 2018'den daha iyi hatırlıyor mesela yani seneler geçtikte o senelere dair imgeler gidiyor normaldir ama bizim bağımız 2016'da başlayıp 2017 baharından beri yükselen bir güç olarak her daim zirvede evelallah
Kutuyu @Dosi çekti kimse kimsenin kutusuna bir şey koymuyorYokuuumm.. 25'i kesin benim kutuma koydunuz değil mi..
@Maskeli Fedai ile @xdragxx (temsiliYahu tamam anladık kardeşim yarışmacıya da az tavsiye verin yahuuuu@Dosi
Güçlü bir ikilisiniz bence de bu arada
İyide ben değerleri biliyorum. Bir mavi kalmış. Tüyo mu vereyim?Yahu tamam anladık kardeşim yarışmacıya da az tavsiye verin yahuuuu@Dosi
Güçlü bir ikilisiniz bence de bu arada
Sen verme skljjgsklİyide ben değerleri biliyorum. Bir mavi kalmış. Tüyo mu vereyim?
Aynen.. 😡Benim dediğim kutuydu cidden yakıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?