Forumda bir moda zatenkaç kere başıma geldiben ise herşeye rağmen hazır etiket listelerine dokunmuyorum
Forumda bir moda zatenkaç kere başıma geldiben ise herşeye rağmen hazır etiket listelerine dokunmuyorum
Kadrosuz yarışmacı o 😡😡😡😡😡😡@Cervantes VMYM'un kadrolu bir yarışmacısı olarak program ortağım @Dosi'ye verdiğin destek için teşekkürlerİşte VMYM'un kadrolu yarışmacısı olmak böyle bir şey..
Ay bundaki havalara bak bu da ne böyleHer zaman tam destek.Yapılan bu ayıba susmak yakışmazdı.
Çekeriz yav acelesi yokKurayı çeksene artık
Kadrolu kadroluKadrosuz yarışmacı o 😡😡😡😡😡😡
Ay bundaki havalara bak bu da ne böyle
KADROSUZ 😡😡😡😡😡😡😡😡😡Çekeriz yav acelesi yokYazılarım bitsin de..
------
Kadrolu kadrolu
Siz de anlaşın artık
Gitmez mi tabi gidiyor...Hadi ordan, eminim içten içten hoşuna gidiyor sana abartılı mesajlar geldikçe@serhatt
Bu hainle anlaşmak mı? Suya düşüp yılana sarılırım daha iyi.Siz de anlaşın artık
Bizim kapımız herkese açık. Keyfi olarak insanları yarışmamızdan çıkarmıyoruz. Bunu taaaaaa ilk zamanlarda da demiştim.
Fake olduğundan %90 emin olduğumuz (1-2 gün sonra %100 oldu) yarışmacı bile bizi suçladığı halde orta yolu bulmuştuk sklgjskllBizim kapımız herkese açık. Keyfi olarak insanları yarışmamızdan çıkarmıyoruz. Bunu taaaaaa ilk zamanlarda da demiştim.
En güzel örnek doğruFake olduğundan %90 emin olduğumuz (1-2 gün sonra %100 oldu) yarışmacı bile bizi suçladığı halde orta yolu bulmuştuk sklgjskll
Temsili o gün yaşananlarFake olduğundan %90 emin olduğumuz (1-2 gün sonra %100 oldu) yarışmacı bile bizi suçladığı halde orta yolu bulmuştuk sklgjskll
Vallaha böyle olduTemsili o gün yaşananlar
Başlama yine insanları niye seçim yapmak zorundalarmış gibi yoruyorsun?
ZORUNDALARBaşlama yine insanları niye seçim yapmak zorundalarmış gibi yoruyorsun?Yarışma bitene kadar katlanacağız birbirimize.
Yarışmacı kalmadı artıkZORUNDALAR
Yarışma bitemez ben bitirmiyorumb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?