Egosu okşandı beğenilince...Daha silmedin 😱 sözde 2 saat sonsa silinecekti. Ne bu ilgi merakı. Hep @serhatt yüzünden
------
🤦🏻♀️ Şımartmayın
Egosu okşandı beğenilince...Daha silmedin 😱 sözde 2 saat sonsa silinecekti. Ne bu ilgi merakı. Hep @serhatt yüzünden
------
🤦🏻♀️ Şımartmayın
1000 ve aşağı miktar olursa hepinize 1000 TL vereceğim. Yani senin 1000 TL garanti
Hep senin yüzündenEgosu okşandı beğenilince...
@xdragxx ın taş oluşu da mı benim suçum...1000 ve aşağı miktar olursa hepinize 1000 TL vereceğim. Yani senin 1000 TL garanti
------
Hep senin yüzünden
Adamın havasından geçilmeyecek@xdragxx ın taş oluşu da mı benim suçum...
Ben hak edene hak ettiğini veririm. Boş konuşmam...Adamın havasından geçilmeyecek
Abartılanlar listeme ekleyeceğim bu gidişle
Aferin @Dosi konuşAdamın havasından geçilmeyecek
Abartılanlar listeme ekleyeceğim bu gidişle
Yahu Gerekli'ye odaklanın artıkHadi ordan, eminim içten içten hoşuna gidiyor sana abartılı mesajlar geldikçe@serhatt
Sen odaklan. Sunucu sensinYahu Gerekli'ye odaklanın artık
Sevimli mevzusuNeye cevap veriyorum soru ne
Bak benim daha fazla üstüme gelirsen seni etiket listesinden çıkarırım....Sen odaklan. Sunucu sensin
Her zaman tam destek.@Cervantes VMYM'un kadrolu bir yarışmacısı olarak program ortağım @Dosi'ye verdiğin destek için teşekkürlerİşte VMYM'un kadrolu yarışmacısı olmak böyle bir şey..
@Cervantes VMYM'un kadrolu bir yarışmacısı olarak program ortağım @Dosi'ye verdiğin destek için teşekkürlerİşte VMYM'un kadrolu yarışmacısı olmak böyle bir şey..
Şaşırdım bu harekete. Beklemiyordum.Her zaman tam destek.Yapılan bu ayıba susmak yakışmazdı.
Ben bekliyordum adam boşuna mı kadrolu yarışmacımız gösterdi adamlığınıŞaşırdım bu harekete. Beklemiyordum.
Neyse kendisi bilir
Kendini de yakacak gibi bir havası var bakalımBu arada akşam @Gerekli24 yarışıyormuş. Bu zamana kadar o kadar çok yarışmacının başını yaktı ki.Bakalım kendisi nasıl yarışacak.
Forumda bir moda zatenBak benim daha fazla üstüme gelirsen seni etiket listesinden çıkarırım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?