O zaman düşündüğün başka bir kutuyla devam edelimSana karşı ben de biraz büyük görüyorum dursun o halde
O zaman düşündüğün başka bir kutuyla devam edelimSana karşı ben de biraz büyük görüyorum dursun o halde
6.Hislerim kuvetlidir diyem kardeşimSen de her zaman büyük hissediyon reis
Bakalım kardeşim açılınca görürüz artık6.Hislerim kuvetlidir diyem kardeşim
4 dakika önce konudaymış ama bakalımBurdayken @EmreCan a soralım
O burada değildir. Her zaman sabahtan beri yarışmayı beklediğini yazıp kayboluyor genelde.Burdayken @EmreCan a soralım
Şu anda bende altta görüntüleyenlerde de ondan dedimBakalım kardeşim açılınca görürüz artık
------
4 dakika önce konudaymış ama bakalım
Sen bilirsin kardeşim büyüktüğr o inş yakmam .Adımda yakan doğana çıktıSana karşı ben de biraz büyük görüyorum dursun o halde
Foto moto yollamıyorumFoto gelirse etiketleyin
Bugün yok galiba tek olacağımFoto gelirse etiketleyin
Rica ederim inşallah güzel bir miktar kazanırsın.Geç kaldın ama neyse yakmadın 25 bin teşekkür ederim sana@Özgür
Çok sinir bozucu 😕O burada değildir. Her zaman sabahtan beri yarışmayı beklediğini yazıp kayboluyor genelde.
Sence ne var kutusunda o zamanO burada değildir. Her zaman sabahtan beri yarışmayı beklediğini yazıp kayboluyor genelde.
Açılınca görürüz günümüzüBakalım kardeşim açılınca görürüz artık
------
4 dakika önce konudaymış ama bakalım
Mavi veya sarı vardır. Kırmızı olduğunu sanmıyorum.Sence ne var kutusunda o zaman
Messi parası çıkar @xdragxxSence ne var kutusunda o zaman
Yok o da en son 17.30 gibi görüntülenmişParlak @serhatt buradaysa ona soralım bir de
Kutu söyle reisMessi parası çıkar
Olsun onu açalım son kararımYok o da en son 17.30 gibi görüntülenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?