Kutular ne zaman açılıyor?Jüri olursanda kutular açılırken aktif olman iyi olacak
Kutular ne zaman açılıyor?Jüri olursanda kutular açılırken aktif olman iyi olacak
Anladım sıralamam 13 kutum sarı hissediyorum umarım para çoktur.O zaman anlamı kalmaz
Şuan açılıyor az takip et mesajKutular ne zaman açılıyor?Ve ben yarışmanın forum formatını anlayamadım hala.
Hamdi Bey'in inadına 500.000 kazanacağım. Yokum tabii ki @xdragxxxdragxx: İyi akşamlar Hamdi Bey yarışmacımız iyi gidiyor sizden de iyi bir teklif bekliyoruz.
Hamdi Bey: İyi de 2 tane 500.000 TL gitti. 500.000 TL kutusunda değilse karamsar bir tablo ortaya çıkabilir.
xdragxx: Tamam Hamdi Bey yine cimri yanınız tutmuş teklif ne kadar?
Hamdi Bey: 50.000 TL
Hamdi Bey kim peki?Şuan açılıyor az takip et mesaj
Misalal her bölüm kutunda 1tl en düşük, 500.000 en yüksek miktarda para oluyor. Diyelim sen yarışacaksın ve kutunda 20.000 var. Tek tek diğer numaraları söyleyerek kutuları açtırıyorsun. Arada sana teklif geliyor. Bu miktarı al kutundan vazgeç deniliyor. Kabul edersen o miktarı alıyorsun. Yok devam edeceğim diyorsan kutuları açmaya devam edeceksin. Arada teklifler gelip duracak, ne aldar az miktar değerinde kutu açtırırsan teklifler ona göre büyük rakamlar oluyor. Hep hayır deyip son 2 kutu kaldığında ya kendi kutunu açıp içindeki parayı alacaksın, yada diğer kutu ile değiş tokuş yaparsın
Tabi sanada sıra gelecek ve belki 1 ay sonra geliro sırada başkaları yarıştıkça konuda aktif olacaksın. Senin kutunu açtıracak kişiyi belki vazgeçtirip, kutumda çok para olabilir diyebilirsinveya kutumu seç, sanki çok az para var da diyebilirsin
Yokuuuuuuum diyor.Hamdi Bey'in inadına 500.000 kazanacağım. Yokum tabii ki @xdragxx
Bilmiyoruz. Sır gibi saklanıyorHamdi Bey kim peki?
@Veteran ile devam etmek istiyorum tabii kendisi buradaysa düşüncesini de merak ediyorumYokuuuuuuum diyor.
Şimdi sırada 3 kutu var. Çok kritik noktadayız hangi kutuyu açıyoruz?
Off çok klişe.Bilmiyoruz. Sır gibi saklanıyor
Veteran 1 saat önce Pereira'nın yeni Fenerbahçe hocası olduğunu görmüş ve küfür ederek forumdan çıkmış galiba@Veteran ile devam etmek istiyorum tabii kendisi buradaysa düşüncesini de merak ediyorum
Cevabın ne. Katılıyormusun?Off çok klişe.
Sağlık olsun biz açalım o zaman kutuyu Acun BeyVeteran 1 saat önce Pereira'nın yeni Fenerbahçe hocası olduğunu görmüş ve küfür ederek forumdan çıkmış galiba
Emin misin bak Fenerbahçeli adam zaten hayata 1-0 yenik başlamışSağlık olsun biz açalım o zaman kutuyu Acun Bey
Galatasaraylıyım ama uzaktan takip ediyorum maçları filan. Fanatik değilim yaniVeteran 1 saat önce Pereira'nın yeni Fenerbahçe hocası olduğunu görmüş ve küfür ederek forumdan çıkmış galiba
------
Bu arada hangi takımlısın @Cervantes
Ozaman Fenerliler seni üzerGalatasaraylıyım ama uzaktan takip ediyorum maçları filan. Fanatik değilim yani
Bakalım bir Fenerbahçeli, Galatasaraylıyı mutlu edecek mi son kararınsaGalatasaraylıyım ama uzaktan takip ediyorum maçları filan. Fanatik değilim yani
Eminim hep kaybedecek değil yaEmin misin bak Fenerbahçeli adam zaten hayata 1-0 yenik başlamış
Kaybetti.... 200.000 TL vardı kutusundaEminim hep kaybedecek değil ya
Ahh Fenerbahçe başımı yaktınKaybetti.... 200.000 TL vardı kutusunda
Son 2 kutu teklife daha çok odaklanalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?