ff uyduruk gündem gazetesi 1.sayı

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
(KONU MAKARA AMAÇLIDIR BU HABERLERİN GERÇEKLE ALAKASI OLMASININ İMKANSIZ OLDUĞUNU BAŞTAN BELİRTELİM
ÜYELERİN YORUMLARI BİLE KENDİ KAFAMDAN UYDURDUM )
ARSLAN BEY VE TAKAS NEDEN KAVGA ETTİ ? AZ SONRA !
ŞOK HABER ! KAAN955 BİR DAHA YARIŞMA TURNUVASI DÜZENLEMEYECEĞİNİ AÇIKLADI ! PEKİ BUNUN SEBEBİ NE ? AZ SONRA !
KIYMETLİ ONUR RAP'ÇILARIN
O MASUM HİZMETÇİLERİNİN YANINA GİTTİ VE RÖPORTAJ YAPTI AZ SONRA !
FLAŞ FLAŞ FLAŞ ! OZAN ADMİN HANGİ KIZLA BİRLİKTE ? OZAN ADMİN DÜN GECE SAAT'İN 2'SİNDE DİSKODA BİR KIZLA MUHABBET EDERKEN GÖRÜLDÜ AZ SONRA !
KIYMETLi ONUR VATANDAŞA AJDAR'IN YENİ KLİBİ ŞAH DAMARI NASIL BULDUĞUNU ZORDU VE KOMİK YORUMLAR ÇIKTI AZ SONRA
ARSLAN BEY VS TAKAS
FLAŞ FLAŞ FLAŞ ! ARSLAN BEY VE TAKAS KAVGA ETTİ ! ASLINDA KAVGA ETMEDİ TARTIŞMA ÇIKTI ASLINDA TARTIŞMA ÇIKMADI İKİSİDE OLDU ASLINDA İKİSİNİN ORTASI OLDU HER NEYSE TAKAS sigara yakınca arslan bey tartışma çıkartmayı başarabildi ! ona 100 üzerinden 100 puan veriyoruz arslan bey takas'a sigarayı sağlığın için içmemen lazım deyince takas keyiften içiyorum dedi arslan bey uzattıkça uzattı sakız bile bu kadar uzamazdı ve sonunda tartışma çıktı takas evinden kovdu ama arslan bey çıkmamakta ısrarlı şu anda kapının önünde birbirlerini parçalıyorlar az önce ayırayım dedim ama merdivenlerden aşağı yuvarlandım şu an sağlık ocağındayım
ŞOK HABER ! KAAN955 BİR DAHA YAARIŞMA TURNUVASI DÜZENLEMEYECEĞİNİ AÇIKLADI !TÜM FORUMUN SURATI ASIK BİZDE ÜZÜLÜYORUZ VE NEDEN YAPTIĞINI SORDUK ŞÖYLE BİR CEVAP GELDİ:
sıkıldım artık yarışma düzenlemekten her gün o kadar emek harcıyorum ki her gün okula ödevimi yapmadan gidiyorum öğretmenden tokat yiyiyorum artık yaa ! bütün günüm bu yarışmalarla ilgilenmekle geçiyor kim yapıyorsa yapsın ben yokum hacı dedi ve ben şunu diyiyorum: kaan955 lütfen yarışmaları düzenlemeye devam et !

KIYMETLİ ONUR RAPÇILARIN MASUM HİZMETÇİLERİYLE RÖPORTAJ YAPTI VE ŞÖYLE KONUŞMA GEÇTİ
kıymetli onur: merhaba
hizmetçi: hoş geldiniz
kıymetli onur: nasıl bir duygu her gün burada müzik çalıyor rahatsız olmuyormusunuz ?
hizmetçi😱lmazmııı ? hem nasıl rahatsız oluyorum aman aman hiç sorma Allah seni rapçılardan korusun amin yarabbim ! tütütütü
kıymetli onur:gün içinde nelerden rahatsız oluyorsunuz:
hizmetçi:bu adam her gün son ses müziklerini dinliyor saçma sapan şarkılar ne öyle pıtıpıtıpıtı bişi anlaşılmıyor yok çek şu koca poponu yok bu alemde kral benim yok pardon dostum ama sen tam bir domuzsun bunlar ne saçma şarkılar geçen bütün komşular aman sorma ayağını diyiyorum koltuğa çıkıp şarkı söylüyor duvarlarda hep müzikle ilgili posterler var
kıymetli onur: anladım görüyorum mesela birinde gitar vermiş galiba buradaki rapçı olsa gerek
hizmetçi: evet
kıymetli onur: dil çıkarmış ve altında yaban domuzu yazıyor teşekkürler bizle röportaj yaptığınız için
hizmetçi: sağ ol evladım haydi kolay gelsin sen kim bilir daha nerelere uğrayacan nerede röportaj yapıcan tütütütütütütü
ve dayanamayıp gittim kadının sesine gıcık oldum iğrenç bir sesi var

FLAŞ FLAŞ FLAŞ ! OZAN ADMİN DİSKODA GECENİN SAAT 2'İNDE BİR KIZLA İÇKİ İÇERKEN YAKALANDI ! PEKİ O KIZ KİM VE OZAN ADMİN'İ GİZLİCE GÖZLEMLEDİK ÇIKARKEN:
röportaj yapmak istedik ama sarhoş'tu ve OzaN adminin pamela anderson2la birlikte olduğu anlaşıldı tüm forum şu an bu habere inanamıyor ve biz OzaN admini daha fazla rahatsız etmeyelim özel hayata müdahale yok !

KIYMETLİ ONUR VATANDAŞA SORDU AJDAR'IN YENİ KLİBİ ŞAHDAMAR'I NASIL BULDUNUZ ? VE KOMİK YORUMLAR GELDİ VE BİR KAÇ TANE SORU:
KIYMETLİ ONUR: merhaba
VATANDAŞ: merhaba
KIYMETLİ ONUR: ben bir gazete yazarıyım bir forum sitesinde ayrıca bana senarist derler kendimi tanıttıktan sonra soruya geçelim Ajdar'ın yeni klibi şahdamarı nasıl buldunuz ?
VATANDAŞ: ooooooff hiç sorma be tnt'de gördüm belki açtım kurtlar vadisinin tekrarını veriyordur diye kırmızı halı vardı oraya gittim canlı yayında stüdyoyu bastım ben ajdarı dinlemek zorundamıyam ? onun saçma sapan şarkılarını ben bak metrobüse bindim dinledim beni fatih sultan mehmet köprüsünden aşağı attılar bi şeyim yok çok şükür bir ara istanbula gitmiştim yoksa burası istanbul değil
KIYMETLİ ONUR: PEKİ SAĞ OLUN
VATANDAŞ: teşekkürlerimi fışkırtırım
ve başka bir röportaj:
KIYMETLİ ONUR: MERHABA SİZE BİR SORUM OLUCAK AJDARIN YENİ KLİBİ ŞAHDAMARI NASIL BULDUNUZ ?
VATANDAŞ: hiç girme oraya ben müzik oyun satıyorum şahdamarı satmaktan bıktım yok o canım benimmiş yok o şeymiş buymuş oymuş buymuş oymuş buymuş oymuş buymuş oymuş
kıymetli onur: p
VATANDAŞ: evde misafir olunca açıyorum parçayı kalkıp gidiyorlar Allah razı olsun Ajdar beyden teşekkürler ama bunu yayınlayıp millete işkence yapmayın milenyum bebeler dinler böyle klipleri peçeteden doğmuş bu
ve gittim çünkü adamın ağzı bir saniye durmuyor ve başka röportaj yapmadım çünkü büyük tepkiler alacaktım :

NOT: BURADAKİ HABERLER YALANDIR UYDURMADIR BAŞTA BELİRTTİĞİMİZ GİBİ SAKIN İNANMAYIN ! BİR TEK RÖPORTAJ DOĞRU ZATEN FORUMDAN DOĞRU BİR HABER YAKALAYIP BURAYA YAZARSAM BAŞINA ''BU HABER GERÇEKTİR'' YAZARIM UYDURMAYSA BİR ŞEY YAZMAM

güzel olmuş onur baştan sona okudum

ozan diskoya gidene kadar sabah olur