FF Upload Team >>>

ben zaten yazacaktım başda karışılkık olmasın diye yazmamıştım

yazdım bile snsiz upload mı olurda

İlk konunun linkine tıkladığımda benim konum sandım ve biraz tebessüm ifadesi oluştu ve bir baktım benim konum değil şok oldum,surat ifademi görmenizi isterdim =)...
Bu konuya da ne yazacağıma karar veremedim çünkü kimsenin beni yanlış anlamasını ve benim yüzümden bir sorun çıkması arkadaşlarımızdan birinin kırılmasını kesinlikle istemiyorum.
İlk önce şunu söyliyeyim;benim FF Upload Team ve konumun şahsım tarafından iptal edilmeden başka bir konu açılarak yeni bir şekil alması ve bu olayda yer almamam beni üzdü fakat çok emek verdiğim ve çok sevdiğime inandığım bu forum sitesindede bir şeyler yapmak için gönüllü arkadaşların olmasıda beni ayrı bir açıdan sevindirdi.Bir sorun olmasını istemiyorum şahsen,benim için bir sorun olmaz bu konuda devam ettirelim.Biz zaten forum sitemiz için bir şeyler yapmaya forumun kalitesini yükseltmeye çalışıyoruz.Bunu biz olsun başkası olsun yapsın farketmez yeterki bizden habersiz lideri ve üyesi olduğumuz çalışmalar iptal edilmesin.

Hepinize sevgi ve saygılar.
Mustafa =)

yeniden canLandırmak adına 2.açıLdı umarım üçüncüsü açıLmaz,bu yeniLiği iLk sen yaptın ve sende bu takıma dahiLsin tabiki ..

HoşgeLdin
..

Kimseye Bişey Söylediğim Yok Kımse Alınmasın Darılmasın Gücenmesin.. Sanırım Fikirlerimi Söyleyebilecek Durumdayım.. Bence 2. Konu Açılmadan 1. Konuyu Up'laya Bilirdiniz En Azından Bu Mustafa'ya Bi Şık'lık Olmuş Olurdu.. Ama Atalarımızın Da Dediği Gibi Olmuşla Ölmüş'e Çağre Yok Sağlık Olsun.. Size İyi Uploadlar 😉

spore yi uploadım bitmek üzere 7 part kaldı
bide upload yapıyoruz ama sadece konularıma belirli kişiler yorum yapıyor.:\ keske birazdaha fazla yorum yapan olsada upload şevkimiz kırılmasa:\

Gerçekten de benim düşüncelerim nerdeyse aynısı senin söylediklerinle Burak Abi çokta güzel bir örnek vermişsin zaten;Olmuşla Ölmüşe çağre yok.

Counter Strike 1.8 Goiceasoft upLoad ediyorum 5Part+200'e yakın böLüm var Kendi ekLediğim vs. Yarına kadar koyarım siteye sanırım
..