FF Toplu Yabancı Dizi İzleme Etkinliği | Şöyle Yapsak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hepsini birden izlesek sen hangilerini izlersin?

• Kullanılan toplam oy
    16

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,397
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Şu an iki oylamada da oylar çok yakın yakına gidiyor. The Wire ile The Sopranos, Freaks and Geeks ile de Firefly çok yakın yakına gidiyorlar.
Acaba herkesin istediğini yapıp 4 diziyi birden başlatsak nasıl olur dizilere ne kadar ilgi olur diye düşünmüyor değilim. İsteyen 1, isteyen 2, isteyen 3, isteyen 4 dizi seçebilir.
Sürelerini de belirteyim:
The Wire - 60 dakika
The Sopranos - 60 dakika
Freaks and Geeks - 45 dakika
Firefly - 40 dakika

Soru şu hepsini birden başlatsak hangilerini izlemeye başlarsınız?

The Wire (5 Sezon, 60 Bölüm) --> Not: Dizi gelecek haftadan itibaren e2'de de yayınlanacak.

The Sopranos (6 Sezon, 86 Bölüm)

Firefly (1 sezon, 14 bölüm)

Freaks and Geeks (1 sezon, 18 bölüm)

Oylama sadece bir gün sürecek ilgili gibi gözüken kişileri etiketliyorum konuya: @gundix123 @berkann @Bully @sokak sanati @xemrexxx @mrt-06 @Arslan Bey @KayıpSehir @Forumdash @BesaleT @cevaa @legolas9900 @denizz19 @KK|Batman @HeisenBerg @BuraK
(Şu günlerde bu konuyla ilgili çok fazla etiketlediğimin farkındayım ama hızlı ve doğru sonuç almak için mecburum. :()

Sopranos ile The Wire birbirine yakın onlardan birini Firefly ve Freaks'dan da birini seçip diğer ikisini de bunlar bitince başlayalım çünkü yeni sezonda açıldı dizilerimizde geliyor çok sıkışıklık olur. :) 4'ünü de izlemek isteyenler (benim gibi) için sıkıntı olur. :D

Bunun dışında The Wire ve Firefly'a oy kullandım. :)

Firefly (2002-2003) , Soprano Ailesi - The Sopranos (1999-2007).