FF TOP 20 Müzik Listesi 7.Hafta Sonuçları Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,352
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FavoriForumum üyelerinin oylarıyla belirlenen TOP 20 listemizde bu haftanın sonuçları belli oldu.

Bu hafta listemizin zirvesinde "Anlatacaklarım Var" adlı yeni single çalışmasının ilk klip şarkısı "Haberin Olsun" ile Bengü yer aldı. Geçen haftadan bu yana 3 sıra birden yükselen Bengü ilk kez zirvede yer aldı.

Murat Dalkılıç, "Lüzumsuz Savaş" adlı şarkısıyla başarısını bu hafta da sürdürdü ve bir kez daha zirvenin ortağı oldu.

Listemizde iki hafta zirvede kalma başarısı gösteren Göksel, "Yalnız Kuş" ile bu hafta da 3 numarada yer alarak listemize veda etti.

Geçen hafta ikinci birinciliğini kazanan Ziynet Sali bu hafta "Her Şey Güzel Olacak" ile 3 sıra birden geriledi ve listemize 4 numaradan veda etti.

Kenan Doğulu, "Şeytan Tüyü" ile geçen haftaki yerini korudu ve bir kez daha 5 numarada yer aldı.

"Vaveyla" albümünün ikinci klip şarkısı "Zor Sevdiğimden" ile Sıla yükselişini hızlandırdı ve bu hafta 7. sırada yer aldı.

Hande Yener de bu hafta "Hasta" şarkısıyla atağa kalkarak 10. sıraya yükseldi.

Aynur Aydın, "Ayrılıklar Mevsimi" ile bu hafta 4 basamak birden geriledi ve 11 numaradan listemize veda etti.

Demet Akalın, "Türkan" ile bu hafta da beklenen yükselişi yakalayamadı ve ancak 14. olabildi.

Haftanın en iyi girişini ise 16 numaradan "Dokunma" şarkısıyla Seksendört yaptı...

İşte tüm liste: FF TOP 20 Müzik Listesi Oylaması

Gelecek hafta oylamasına oy kullanmak için: FF TOP 20 Müzik Listesi Oylaması

İşte bu haftanın bir numarası:

Son düzenleme:
Bengü'nün zirvede yer alması ilginç. Bengü'nün şarkısı genelde listelerde gerilerde oluyordu.

Yeni hafta için oylarım...

Can Bonomo - Başkan
Cem Adrian - Mutlu Yıllar
Hande Yener - Hasta
Mehmet Erdem - Herkes Aynı Hayatta
Seksendört - Dokunma

hiç oy kullanmadım anlamam pek

Zor Sevdiğimden ve Hasta yükselmiş sevindim
Türkan'a o bile çok

- - - Ekleme - - -

Cem Adrian - Mutlu Yıllar
Merve Özbey - Duman