FF TOP 20 Müzik Listesi 6.Hafta Sonuçları Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FavoriForumum üyelerinin oylarıyla belirlenen FF TOP 20 müzik listesinde haftanın sonuçları belli oldu.

Listemizin 1. haftasında lider olmayı başaran Ziynet Sali 5 haftalık aranın ardından yeniden yükselişe geçerek 2. kez zirvenin sahibi oldu.

Murat Dalkılıç vokalisti Zeynep Bastık ile birlikte seslendirdiği "Lüzumsuz Savaş" adlı şarkısıyla yükselişini sürdürerek bu hafta 2. sıraya kadar yükselerek zirvenin ortağı oldu.

Son iki haftadır zirvedeki yerini kimselere kaptırmayan Göksel, "Yalnız Kuş" ile bu hafta 3 numaraya geriledi.

Bengü, "Haberin Olsun" ile haftanın düşüşteki bir diğer ismi ve bu hafta 4 numara.

"Şeytan Tüyü" şarkısıyla haftalardır üst sıralarda olmasına karşın zirveyi zorlayamayan Kenan Doğulu bu hafta da 5. sırada yer aldı.

İnişli çıkışlı grafik çizen Ebru Gündeş, "Yaparım Bilirsin" ile bu hafta 6. sıraya kadar yükseldi.

Geçen haftaki sert düşüşün ardından yeniden yükselişe geçen Yalın, "Olmasa da Olur" ile bu hafta 9 numarada.

Geçen hafta yeni giriş yapan şarkılardan "Zor Sevdiğimden" bir sıra yükselerek 11. olurken, Demet Akalın "Türkan" ile bir sıra geriledi ve 14. oldu.

Hande Yener yeni şarkısı "Hasta" ile 18 numaradan giriş yaptı.

İşte haftanın sonuçları: FF TOP 20 Müzik Listesi Oylaması

Gelecek hafta oylamasına oy kullanmak için: FF TOP 20 Müzik Listesi Oylaması

İşte zirvedeki şarkı:

Son düzenleme:
Listelerde en fazla kaç hafta kalınabiliniyor OzaN? Yani bir şarkı bu oylamaya kaç defa girebiliyor? :)

Sonunda :D OzaN modası geçmiş diyordun ama iyi oldu zirvede tekrar :D

Göksel`in şarkısını pek sevmedim ben zaten. Zirveyi hakeden bi şarkı değil

Kenan Doğulu istikrarlı ilk 5`te

Sıla yükselmiş ama geride olmasını beklemezdim

Türkan düşüş yaşamış

Röya nihayet listede :D

Listelerde en fazla kaç hafta kalınabiliniyor OzaN? Yani bir şarkı bu oylamaya kaç defa girebiliyor? :)

Hafta sınırı yok şimdilik, eğer uzun süredir listede olan bir şarkı o hafta belli bir oy oranının altında kalmışsa oylamadan çıkarılıyor. Örneğin bu hafta Ozan Doğulu & Model haftalık olarak belirlenen oranın altında kaldığı için adaylıktan çıkarıldı. :)

Hafta sınırı yok şimdilik, eğer uzun süredir listede olan bir şarkı o hafta belli bir oy oranının altında kalmışsa oylamadan çıkarılıyor. Örneğin bu hafta Ozan Doğulu & Model haftalık olarak belirlenen oranın altında kaldığı için adaylıktan çıkarıldı. :)

Bence hafta sınırlaması olması lazım. :) Bu kuralı getirmelisin bence. :)

Ziynet Salinin şarkısı güzel ama bu kadarı da abartı. Hele ki böyle şarkıların arasında.
Murat Dalkılıçtan zirve bekliyordum. Gerçeken zirvelik şarkı.
Gökselin de şarkısı güzel, 3. sıra ideal ama 1. olamaz artık.
Bengünün adı var galiba şarkı sıradan. İlk 10da olması yeterliydi.
Kenan Doğulu nasıl 5. oluyor yahu? En azından ilk 3te olmalıydı.
Ebru Gündeş için söylenecek söz yok bence. İlk 10da olmamalı.
Aynur Aydının şarkısını dinlemedim ya da hatırlamıyorum. Ama Aynur Aydın kalitelidir. 7. sıra iyi sayılır.
Modelin şarkısı güzel ama artık eskidi.
Yalın ve 9.luk?? Eeee yuhh ama...Çıktığından beri ilk 3te olması gereken muhteşem bir şarkı.
Mustafa Cecelinin şarkısı güzel ama klip kötü. 10.luk da klibin cezası.
Sılanın şarkısı yeni çıktı. Ama ilk 10da olmalıydı en azından.
Mehmet Erdemin şarkısı da güzel. Yakında ilk 5e girer.
Türkan düşmeye çabuk başlamış.
Hande Yenerin şarkısı daha fazla ses getirmişti. Ben daha yüksekten girmesini beklerdim.
Haftaya 1.lik adaylarım: Lüzümsuz Savaş, Şeytan Tüyü, Olmasa da Olur.