FF TOP 20 Müzik Listesi 5.Hafta Sonuçları Belli Oldu!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FavoriForumum üyelerinin oylarıyla belirlenen TOP 20 müzik listesinde 5. hafta sonuçları belli oldu.

Zirvedeki isim bu hafta da değişmedi ve Göksel "Yalnız Kuş" adlı son klip şarkısıyla ikinci kez zirvede yer aldı.

Ziynet Sali "Her Şey Güzel Olacak" adlı şarkısıyla yeniden yükselişe geçti ve ikinci sıraya yerleşti.

Adım adım zirveye ilerleyen Bengü "Haberin Olsun" ile 3. sıradaki yerini aldı.

"Lüzumsuz Savaş" ile Murat Dalkılıç ve "Şeytan Tüyü" ile Kenan Doğulu zirve takiplerini sürdürdüler.

Haftanın en iyi yeni girişini "Sevgilim" adlı şarkısıyla Mustafa Ceceli 9 numaradan yaptı.

"İmkansız" şarkısıyla iki kez listemizin zirvesinde yer alan Sıla yeni klip şarkısı "Zor Sevdiğimden" ile aday olduğu ilk haftada 12 numaradan giriş yapmayı başardı.

"Giderli 16" albümüyle başarısını sürdüren Demet Akalın, "Türkan" adlı yeni klip şarkısıyla listemize 13 numaradan giriş yaptı.

"Herkes Aynı Hayatta" şarkısıyla bu hafta atağa kalkan Mehmet Erdem'in 11. sıraya kadar yükselmesi gözlerden kaçmadı.

Geçen hafta 13 numaradan giriş yapan Yalın bu hafta iki sıra gerileyerek şaşırttı.

Gülden Mutlu'nun "Unutamam Dedin" adlı şarkısı ve Erdem Kınay & Merve Özbey ortaklığında gerçekleştirilen "Duman" şarkısı listeye yeni giriş yapanlardandı.

Listenin tamamını görmek için tıklayın

Gelecek hafta oylamasında oy kullanmak için tıklayın

OzaN bu listeyi neden gece yayınlamaya başladın ki? :( Gündüz çok iyiydi. :)
Sıla bu hafta daha fazla yükselir. Yine iyi girmiş.
Yalın nasıl geriledi yahu? Oha çok şaşırdım ve üzüldüm.
Emre Aydın ve Model yakında düşüşe geçerler.
Bengü'nün şarkısı o kadar da güzel değildi.
Murat Dalkılıç'ın şarkısı dinlememiştim (Aslında dinledim ama şarkının adının bu olduğunu bilmiyordum) Kesinlikle yerini hakediyor. Haftaya 1.lik şansı var.
Demet Akalın daha yükselir ve ilerleyen haftalarda 1. bile olabilir.
Gripin'e ben de oy vermedim ama daha iyi yerlerde olmalı kesinlikle.
Ziynet Sali'nin şarkısı da güzel ama ona da oy vermedim nedense.
Bu haftaki oylarımı yarın kullanacağım. :) Bu hafta 1.lik şansı olanlar;
Murat Dalkılıç, Ziynet Sali ve Göksel. Malesef Sıla bu hafta 1. olamaz ama ilk 5i zorlar.

Sıla-Zor Sevdiğimden
Yalın-Olmasa da Olur
Gülden Mutlu-Unutamam Dedin
Murat Dalkılıç-Lüzumsuz Savaş
Hande Yener-Hasta (bu haftaki oylarım ) :)

Yalın - Olmasa da Olur
84 - Dokunma
Kenan Doğulu - Şeytan Tüyü
Sıla - Zor Sevdiğimden
Murat Dalkılıç - Lüzumsuz Savaş