FF TOP 20 Müzik Listesi 3.Hafta Sonuçları Belli Oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FF üyelerinin oylarıyla belirlenen listemizde üçüncü haftanın sonuçları belli oldu.

Zirvenin sahibi bu hafta değişmedi ve Sıla, "İmkansız" adlı şarkısıyla bu haftanın da zirvesinde yer aldı. "Bende Bi Aşk Var" adlı albümünün 3. klip şarkısı "Yalnız Kuş" ile Göksel, yükselişini sürdürdü ve ikinci sıraya yerleşti. Ziynet Sali, "Her Şey Güzel Olacak" şarkısıyla bu hafta bir sıra daha geriledi ve üçüncü sırada yer aldı.

Emre Aydın, "Beni Biraz Böyle Hatırla" adlı şarkısıyla bu hafta atağa kalktı ve dördüncü sıraya yerleşti. Listemizin 5 numarasında ise geçen haftaki yerini koruyan Bengü, "Haberin Olsun" şarkısıyla yer aldı.

Haftanın en iyi yeni girişini ise Demet Akalın & Ersay Üner düeti "Yılan" 10. sıradan yaptı.

İşte listenin tamamı: FF TOP 20 Müzik Listesi Oylaması

[/B][/SIZE][/COLOR]
Gelecek hafta oylamasına oy kullanmak için:
[/FONT]https://fav10.net/oylama.php

Son düzenleme:
Helal olsun Sıla'ya

Bu hafta Yalın-Olmasa da Olur en iyi girişi yapacak kesinlikle

Gelecek hafta oylaması açılmıştır, oylarınızı kullanabilirsiniz.

Mustafa Ceceli - Sevgilim ve Yalın - Olmasa da Olur gelecek hafta giriş yapmaya aday gözüküyorlar.

Sıla zirvede tek kaldı ama bundan sonra yavaş yavaş düşüşe başlar herhalde.
"Lüzumsuz Savaş" ve "Dağılmak İstiyorum" zirveyi hakediyorlardı bence ama bir türlü yükselemediler bundan sonra da yükselemezler herhalde şarkılar eskimeye başladı.

"Oh Olsun", "Sen Yarim İdun" gibi şarkılar yavaş yavaş listeden çıkma yoluna gidiyorlar.

İlginçtir Gripin listeye girmekte zorlanıyor geçen hafta son sıradan girdi ama bu hafta yine liste dışı kaldı.

Sıla iki haftadir zirvede sonuna kadar hakediyor bu haftada alacak insallah oylarımı daha sonra kullanacağım

Sıla-İmkansız
Kenan Doğulu-Şeytan Tüyü
Göksel-Yalnız Kuş
Model-Dağılmak İstiyorum
Ziynet Sali-Her Şey Güzel Olacak (Bu haftaki oylarım)

OzaN Sıla-Zor Sevdiğimden'i neden eklemedin

Belki de ben yanlış biliyorumdur neyse Ozan Sıla-Zor Sevdiğimden klibini paylaştım ama yorum gelmedi senden bekliyorum yorumunu

Adaylar Pazar günleri güncelleniyor. Geçen Pazar Zor Sevdiğimden daha çıkmamıştı. Gelecek Pazar, İmkansız'ın yerine gelecek.
İmkansız gidiyor mu yani
Neyse bu hafta da 1. olur. 2.-3.-4. hafta 1. olmuş olur

Oylarım:
Sıla-İmkansız
Yalın-Olmasa da Olur
Kenan Doğulu-Şeytan Tüyü
RockA-Ölürüm Sana
Emre Aydın-Beni Biraz Böyle Hatırla

Aynur Aydın - Ayrılıklar Mevsimi
Bengü - Haberin Olsun
Mustafa Ceceli - Sevgilim
Ebru Gündeş - Yaparım Bilirsin
Ziynet Sali - Her Şey Güzel Olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...