FF TOP 20 Müzik Listesi 15. Hafta Sonuçları Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FF üyelerinin oylarıyla belirlenen listemizin zirvesinde bu hafta "Olmasa da Olur" adlı şarkısıyla Yalın yer aldı. Haftalardır zirveyi kovalayan Yalın nihayet zirveye yerleşti.

Hande Yener, Mustafa Ceceli ve Sıla zirve yarışında yer almayı sürdürdüler...

FF TOP 20 Müzik listesinde tam 15 haftayı geride bırakırken bu haftadan itibaren listemizde bir dizi radikal değişiklikler olacak.

Bunlardan en önemlisi artık listemiz TOP 20 yerine TOP 10 şeklinde duyurulacak. Bunun nedeni özellikle son haftalarda oyların belli 10-15 şarkı üzerinde yoğunlaşması ve TOP 20'nin alt sıralarındaki şarkıların çok düşük oylarla listeye girmesi. Bu değişiklikle listeye girmek daha zor olacak ve gerçekten hakeden şarkılar listeye girmiş olacak.

Diğer bir önemli değişiklik ise artık iki hafta birincilik kazanan şarkı kenara çekilecek ve oylama dışı tutulacak. Bu durumun nedeni de sürekli aynı şarkıların üst sıralarda yer almasıyla listeler arasında çok da büyük farklılıklar oluşmaması. Bu değişiklikle birlikte daha fazla şarkının zirve için mücadele edebilme şansı olacak.

Son TOP 20 listesi için tıklayın

Gelecek hafta oylamasına oy kullanmak için tıklayın

Haftanın klibi:

Son düzenleme:
Yeni uygulama güzel olacak ben begendim.

oy kullanim dedim hiçbi şarkıyı bilmiyom
ismail yk ya attım 5 oy kullanmamız lazımmış kullanmadım

Hayırlı olsun yeni uygulama
Oylarımı kullandım ama Sıla yoktu

sıla yok mu sıla yoksa oy kullanmıyom lan

kullandım deniz kardeş sıla ismini severim ondan oy kullanıyorum

Gökhan Türkmen - Aşk Lazım : Listedeki en en en güzel şarkı. Gökhan Türkmen hayranı olacağım yakında.

84 - Dokunma
Model - Makyaj : Sevmedim ama başka oy verecek yok.
Kenan Doğulu : Aşka Türlü Şeyler
Halil Sezai : Yangın Var : Yeni klibi çıktı? @OzaN

Adaylar belli olduğunda sanırım daha çıkmamıştı. Bir de Halil Sezai ile ilgili şöyle bir sıkıntı var. İki klip birden çekti. Hangisinin ön plana çıkacağını görmek için beklemek lazım. "Yangın Var" belki 1-2 hafta daha aday olabilir. Zaten çok fazla olmadı listeye gireli.