FF TOP 10 Müzik Listesi 24. Hafta Sonuçları Belli Oldu!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,352
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Sizlerin oylarıyla belirlenen TOP 10 listemizde haftanın sonuçları belli oldu.

Listemizde zirve bu hafta değişmedi ve Sertab Erener "İyileşiyorum" ile üst üste ikinci kez zirvenin sahibi oldu.

Geçen haftadan bu yana bir sıra yükselen Bengü, "Yaralı" ile ikinci sıraya yükselerek zirveye ortak oldu.

Yükselişini sürdüren Sıla, "Aslan Gibi" ile bu hafta üçüncü sırada kendine yer buldu.

"Ben Kötü Biri Değilim" diyen Toygar Işıklı dördüncü sıraya kadar yükselirken, "Aşk" ile Petek Dinçöz bir kez daha beşinci oldu.

Haftanın en iyi yeni girişini "Aşk Nereden Nereye" ile Gripin sekiz numaradan yaptı, diğer bir yeni giriş olan "Soygun Var" ile Atiye dokuzuncu oldu.

Haftanın sonuçları için tıklayın

Gelecek hafta oylamasına katılmak için tıklayın

İşte haftanın klibi:

Son düzenleme:
@OzaN bence yeni şarkıları çok geç ekliyorsun oylamaya. Gripin'in şarkısı kaç haftadır var mesela? :)

İyileşiyorum hak ettiği gibi zirvede.

Yaralı bence haftaya 1. olur.

Aslan Gibi istikrarlı gidişini sürdüyor.

Yalın artık toparlanamaz, fakat bence şu ana kadar yılın en güzel şarkılarından biriydi. :( Yazık oldu. :(

Sıla
Aslan Gibi

Seksendört
Kendime Yalan Söyledim

Bengü
Yaralı

Oğuzhan Uğur
Tın

Şebnem Ferah
Birileri Var

Oğuz Berkay Fidan & Murat Boz - Olmuyor
Kayahan - Mevsim Hala Sen
Atiye - Soygun Var
Gökhan Özen - Budala
Sila - Aslan Gibi

@OzaN bence yeni şarkıları çok geç ekliyorsun oylamaya. Gripin'in şarkısı kaç haftadır var mesela? :)

İyileşiyorum hak ettiği gibi zirvede.

Yaralı bence haftaya 1. olur.

Aslan Gibi istikrarlı gidişini sürdüyor.

Yalın artık toparlanamaz, fakat bence şu ana kadar yılın en güzel şarkılarından biriydi. :( Yazık oldu. :(

Sıla
Aslan Gibi

Seksendört
Kendime Yalan Söyledim
Bengü
Yaralı
Oğuzhan Uğur
Tın
Şebnem Ferah
Birileri Var

Çıktıktan maksimum 2 hafta sonra ekleniyor şarkılar aday listesine. Bu da şarkının tanınması, yayılması için gerekli bir süreç. Bir de aday olduktan sonra da hemen direkt giremeyebiliyor şarkılar. Gripin mesela 2 veya 3. haftada girebildi listeye. Liste sadece 10 adaydan olduğu için bir bakıma iyi oluyor. Bir şarkının en tanınmış olduğu ve zirveye en yakıştığı dönemi 7-8 hafta sonrasıdır. Şu anda bunu yakalamış gibi gözüküyoruz. Eğer çıktığı gibi eklesek adaylara Sertab Erener üç hafta önce liste dışı kalmış olabilirdi. :)

Yalın 7 numarada ve çok fazla olmadı listeye gireli. İyi oy gelirse zirve şansı hala var ilerleyen haftalar için. Şahsen benim oy verdiğim şarkılardan. :):)