FF TOP 10 Müzik Listesi 19. Hafta Sonuçları Belli Oldu!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Sizlerin oylarıyla belirlenen FF TOP 10 listesi yaşanan bir takım aksaklıkların ardından kaldığı yerden devam ediyor.

Listemizde geçtiğimiz haftanın bir numarasındaki isim son albümü "Giderli 16" ile yine adından söz ettiren Demet Akalın oldu. Albümünün üçüncü klip çalışması "Giderli Şarkılar" bu hafta listemizde bir numarada yer aldı.

Zirve yürüyüşünü emin adımlarla sürdüren Gülşen, "Yatcaz Kalkcaz Ordayım" ile bu hafta bir sıra daha yükseldi ve 2. sırada yer aldı.

Bengü "Yaralı" adlı son klip şarkısıyla 5 sıra birden yükseldi ve haftayı 3. sırada tamamladı.

"Visal" ile Hadise 4. sırada yer alırken, Aynur Aydın "Nolur Gitme" ile 5. sırada yer aldı.

Haftanın yeni girişlerini ise Yonca Lodi "Edebiyat" ile 9 numaradan ve Ece Seçkin "Mahşer" ile 10 numaradan yaptı.

Pek çok iddialı yeni şarkının aday olduğu gelecek hafta oylamasına katılmak için tıklayın.

Haftanın TOP 10 listesinin tamamı için tıklayın.

İşte haftanın klibi:

Son düzenleme:
Sıla - Aslan Gibi
Yonca Lodi - Edebiyat
Sertab Erener - İyileşiyorum
Gökhan Özen - Budala
Gülşen - Yatcaz Kalkcaz Ordayım

Gripinin şarkısı neden yok @OzaN :) Aşk Nerden Nereye şarkısı. Yalın'ın şarkısı da yok. :(

Yalın-Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda
Sıla-Aslan Gibi
Sertap Erener-İyileşiyorum
Gripin-Aşk Nerden Nereye
Gülşen-Yatcaz Kalkcaz Ordayım

Gripinin şarkısı neden yok @OzaN :) Aşk Nerden Nereye şarkısı. Yalın'ın şarkısı da yok. :(

Yalın-Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda
Sıla-Aslan Gibi
Sertap Erener-İyileşiyorum
Gripin-Aşk Nerden Nereye
Gülşen-Yatcaz Kalkcaz Ordayım

İlerleyen haftalarda gelecek. Yeni çıkan şarkılar çıktıktan 1-2 hafta sonra geliyor listeye genel olarak. Şarkıların daha çok kişiye ulaşmasına zaman tanımak için. :)

İlerleyen haftalarda gelecek. Yeni çıkan şarkılar çıktıktan 1-2 hafta sonra geliyor listeye genel olarak. Şarkıların daha çok kişiye ulaşmasına zaman tanımak için. :)

Ama Yalının şarkısı baya bir önce çıkmıştı. Yani şu an çevremde en çok dinlenen şarkı. Bence olmalıydı. :)