FF Sorgu Odası - Hafta 84 - Sorgudaki İsim: Angelica

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Senin mesajı önce ben alıntı ettim ama bana değil @xemrexxx ’e cevap vermişsin 😡😡

Bundan sonra @Angelica ‘yı alıntı veya etiket etmeyeceğim. Sonrada niye sohbete katmıyorsunuz diyor @Bully
------

Yukarda mesajımı es geçersen daha çok yersin

Senin alıntı ettiğini görmedim ki bildirim gelmedi konudan ya :(
------

Katılımın için teşekkürler canım :Z yalnız yakın arkadaşlarının çoğu seni ziyaret etmedi :A

İsteyerek olmadı dosicim yoksa yazmammı sana ne demek rica ederim :D

Senin alıntı ettiğini görmedim ki bildirim gelmedi konudan ya :(
------

Yemin ederim bildirim gelmedi dosicim yoksa yazmammı sana ne demek rica ederim :D
Hep bir bildirim gelmedi bahanesi. Sana kaç kere yazdık. Bu konuya konuksan bildirim beklemeden sık sık bakman gerekir kim yazmış diye.

• Üzücü
Reactions: Angelica
Hep bir bildirim gelmedi bahanesi. Sana kaç kere yazdık. Bu konuya konuksan bildirim beklemeden sık sık bakman gerekir kim yazmış diye.

Bahanesi yahu niye bahane edeyim olurmu öyle şey ben hep konuyu kontrol ettim ama bildirim bir geldi bir gelmedi yemin mi edeyim zeyno :(

• Okudum
Reactions: Dosi
Senin mesajı önce ben alıntı ettim ama bana değil @xemrexxx ’e cevap vermişsin 😡😡

Bundan sonra @Angelica ‘yı alıntı veya etiket etmeyeceğim. Sonrada niye sohbete katmıyorsunuz diyor @Bully
------

Yukarda mesajımı es geçersen daha çok yersin
@Angelica niye cevap vermiyorsun Dosi'ye aaa bildirim kaçırırsan bizim heves kaçar bak :A Aynen sohbete katmıyorsunuz diyorsun sonra, biz seni katmak istiyoruz ama sen böyle yaparsan olmaz :A

@Angelica niye cevap vermiyorsun Dosi'ye aaa bildirim kaçırırsan bizim heves kaçar bak :A Aynen sohbete katmıyorsunuz diyorsun sonra, biz seni katmak istiyoruz ama sen böyle yaparsan olmaz :A

Şuan gerçekten de ikinizde beni üzüyorsunuz baktım diyorum çoğu zaman gelmiyor diyorum niye inanmıyorsunuz ya

Yani bi de ilk kez olmadı. 637722 kere konuya sık sık bak dedik. Kaç kere es geçtiği soruları defalarca paylaştık.
En azından emek verdi yiyende. Güzel bir konu oldu.

• Sinir Bozucu
  • Aynen
Reactions: Bully and Angelica
Yani bi de ilk kez olmadı. 637722 kere konuya sık sık bak dedik. Kaç kere es geçtiği soruları defalarca paylaştık.

Ben es geçmedim foruma geç geldiğim için geç gördüm o kadar bildirim gelmedi diyorum niye inanmıyorsunuz niye yalan söyleyeceğim ya

Ben es geçmedim foruma geç geldiğim için geç gördüm o kadar bildirim gelmedi diyorum niye inanmıyorsunuz niye yalan söyleyeceğim ya
Gelmediğini düşündüğümüz için ben ve @Bully sana yönetilen soruları alıntı yapıp durduk.
Kaç kere belirtelim, bildirimsiz bakman gerekiyor konuya. Emre’nin mesajını alıntı ederken biraz yukarı baksan hemen öncesi olan mesajı farkederdin. O bahsettiğimiz kontrol etme işlemini yapmadığını gösteriyor

• Beğendim
Reactions: Bully
Gelmediğini düşündüğümüz için ben ve @Bully sana yönetilen soruları alıntı yapıp durduk.
Kaç kere belirtelim, bildirimsiz bakman gerekiyor konuya. Emre’nin mesajını alıntı ederken biraz yukarı baksan hemen öncesi olan mesajı farkederdin. O bahsettiğimiz kontrol etme işlemini yapmadığını gösteriyor

Baktım diyorum baktım ben baktığım zaman yoktu soru sonra geldiğimde vardı onlarında bildirimi gelmedi ama cevapladım niye şimdi böyle yapıyorsun zeyno

Şuan gerçekten de ikinizde beni üzüyorsunuz baktım diyorum çoğu zaman gelmiyor diyorum niye inanmıyorsunuz ya

Evet güzel coştu konu yine de. 10 sayfa iyi bir başarı.

@Angelica biraz daha odaklansa daha da coşardı, buna da şükür :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Baktım diyorum baktım ben baktığım zaman yoktu soru sonra geldiğimde vardı onlarında bildirimi gelmedi ama cevapladım niye şimdi böyle yapıyorsun zeyno
IMG_3813.jpeg
------

Evet güzel coştu konu yine de. 10 sayfa iyi bir başarı.

@Angelica biraz daha odaklansa daha da coşardı, buna da şükür :A
Yarın sabah kepenkler kapanır.
2025’te yeni konuk gelir :Z

• Harika
Reactions: Bully
emreye şaka yaptım bunu damı ciddiye aldın zeyno ne diyim ya
?
tekin’e yazdığın mesajı önce ben ardımdan Emre alıntı yapmış. Ne şakası? Senin mesajın ile alakalı bir şey yok. Ard arda yazılan mesajda dikkatli bakmadığına deyimdim. Ciddiye alınan durum 2 yorumdan sadece birine bakman

?
tekin’e yazdığın mesajı önce ben ardımdan Emre alıntı yapmış. Ne şakası? Senin mesajın ile alakalı bir şey yok. Ard arda yazılan mesajda dikkatli bakmadığına deyimdim. Ciddiye alınan durum 2 yorumdan sadece birine bakman

Bildirimi görmemişim görsem bakarım zaten tek tek bakıyordum görsem yazardım zeyno

Bildirimi görmemişim görsem bakarım zaten tek tek bakıyordum görsem yazardım zeyno
Tek tek baksan zaten görmüş olurdun :A bakmadığın için görmedin. Aynı şeyi yazma bence.

Tamam tamam ben görünmez mesaj yazmışım. Yoksa illaki görmüş olurdun.

• Üzücü
Reactions: Angelica
Tek tek baksan zaten görmüş olurdun :A bakmadığın için görmedin. Aynı şeyi yazma bence.

Tamam tamam ben görünmez mesaj yazmışım. Yoksa illaki görmüş olurdun.

Yahu sırayla tek tek bakarken sen görmedin diye yazdın o ara kafam karıştı bakamamışım işte

Yahu sırayla tek tek bakarken sen görmedin diye yazdın o ara kafam karıştı bakamamışım işte
Benim hatam aynen. Görünmez mesaj sonrası bi de kafa karıştırmışım bir kaç mesaj sonrası
------

Kafam ağrıdı. Benden bu kadar :A

Nerdeyse 200 mesaj :Z
@Bully

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Angelica and Bully

Forum İstatistikleri

Konular
172,429
Üyeler
8,474