Boşver Pazartesi'ye kadar vakit var, görürWp ten ileteyim mi?
Boşver Pazartesi'ye kadar vakit var, görürWp ten ileteyim mi?
Yok artıkWp ten ileteyim mi?
Görmezse soruların çöpe gider.Boşver Pazartesi'ye kadar vakit var, görür
Lebron JamesYok artık
İnandık.Neyi es geçtim valla bildirim gelmedi bana burdan 😱
@Angelica bu soruya cevap vermemişsin ve benim de sorularım var
En son aldığın hediye?
En son verdiğin hediye?
En sevdiğin yemek? Birkaç çeşit sayabilirsin.
Dışarda yemek yer misin?
İnandık.
Senin bildirim beklemeden her mesaja bakman gerekir. Sorgu Odası böyle bir şey
Bunada cevap gelmemiş. Hep biz mi hatırlatacağız? Bakmamışsın işteŞakir Paşa'mı izleyecek misin? Çok entrikalı bir iş olacakmış çünkü.
Yemin ederim bildirim gelmedi yoksa es geçmezdim ben bunu ya
En son önceki doğum günümde hediye aldım galiba ya
En son 27 ekimde yeğene doğum günü hediyesi aldım
En sevdiğim yemek kayseri mantısı içli köfte
Yerim farketmez bu yaşıma da hiç dışarda yemek yemedim ben
------
Onada baktım kontrol ettim valla bak
Şakir Paşa'mı izleyecek misin? Çok entrikalı bir iş olacakmış çünkü.
@Angelica ya bişey sormiyim kız beni nerden tanısında hakkımda yorum yapsınSorgu Odası’nın yeni konuğu forumun sevilen üyesi @Angelica . Kendisi ilk kez Sorgu Odası’na konuk oluyor.
Kendisine bu başlık altından 1 hafta boyunca magazinden spora her telden soru sorabilirsiniz (çok özel sorulardan kaçının).
Haftaya Pazartesi sabahı kepenkler kapatılacaktır.
Geçen bende ismi bulmak için açtığı konulara bakıp yazmıştım.@Angelica ya bişey sormiyim kız beni nerden tanısında hakkımda yorum yapsın
benim tanıdığım kadarıylada kendisi parlak bir oğlanın peşinde, foruma girmeye fırsat bulamıyor. neydi göbelekmiydi göblekmiydi neydi oğlanın ismi?
oğlan düdüklü tencere gibi bişey nesini beğenmiş anlamadım ama ne demişler gönül bu ota da konar yerede!Geçen bende ismi bulmak için açtığı konulara bakıp yazmıştım.
Gökberk olması gerekiyor 6 milyon teklif ettik. Oğlanı seçti
@Angelica ya bişey sormiyim kız beni nerden tanısında hakkımda yorum yapsın
benim tanıdığım kadarıylada kendisi parlak bir oğlanın peşinde, foruma girmeye fırsat bulamıyor. neydi göbelekmiydi göblekmiydi neydi oğlanın ismi?
Geçen bende ismi bulmak için açtığı konulara bakıp yazmıştım.
Gökberk olması gerekiyor 6 milyon teklif ettik. Oğlanı seçti
iyi o zaman sorulara başlayayımAyy yok hergün burdayım asıl sen yoksun burda be
------
Evet Gökberk ne güzel unutmuyorsun kız
@Dosi nin yerine süper mod olmamı istersin yaniÇok şükür iyiyim kanal 7 ye sövmek dışında iyiyim @Dosi memnunum gayet iyi admine kendisi isterim tabii ama aktif olman lazım
Dosi’nin yerine diyor. Yani ben gideyim o gelsin istiyorsun @tekin
bende tam o noktaya dikkatini çekiyordumDosi’nin yerine diyor. Yani ben gideyim o gelsin istiyorsun @tekin
lafı değiştirme şimdi dedin diyeceğini dünya alem şahittir dosi gitsin yönetimden sen gel dedinAyol senden memnunum dedim niye yerine birini isteyeyim aa
@Dosi nin yerine süper mod olmamı istersin yani
ve bunu dosi online iken söylüyorsun sanırım cesaret hapı yuttun falan ben o kadar cesur değilim
kanal yediyle ne işin var biz seninle sahipsizler ve siyah kalp izliyorduk kanal 7 ye ne zaman geçtin
bende tam o noktaya dikkatini çekiyordum
------
lafı değiştirme şimdi dedin diyeceğini dünya alem şahittir dosi gitsin yönetimden sen gel dedin