Ayrıca senin bir lgbt bireyi olduğunu düşünüyorum? En iyi ihtimalle bisexual. Öyle misin?
En çok neden dolayı yalan söylersin?
Yarın 19:00 da cvplamaya baslicamHerkese güldürdün atmayı bırakta cevaplamaya başla,Allahın cezası@xemrexxx
Neticede meşgul insanım ! Bnm gibi bir marka lütfedip size cevap verecek şükredinZahmet olacak
Niye bu kadar boşsun
Şaka şaka öncelikle kendini tanıt? Adını, karakter özelliklerini, medeni durumunu memleketini ve aklına gelecek her türlü bilgiyi?
Niye bu kadar takıntılı bi ruh hastası olduğunu açıkla?
Meryem'in o bozuk türkçesine rağmen hala Türkiye'de en iyi olmayacağını anladın mı? Anlamadın mı? Anlamadıysan neden?
Beyazsoya U dönüşü yapıyor diye eleştiriyordun Beren konusunda U dönüşü yapmanı aynı şekilde değerlendiriyor musun?
Vadiye neden başladın? 10 yıl nasıl katlandın? Foruma gelince neden soğudum vadiden?
Kendinden nefret ediyor musun?
Etmiyorsan neden etmiyorsum? ben olsam ederdim?
En sevmediğin özelliğin ne?
Bu yurt dışı reytingleriyle boş yere vakit kaybettim dediğin oluyor mu?
İşin mesleğin ne? Okulun yanında illa çalışıyorsundur?
Ayy sanada eğlence çıktı ayollAyrıca senin bir lgbt bireyi olduğunu düşünüyorum? En iyi ihtimalle bisexual. Öyle misin?
Sana da markana da tükürürüm benNeticede meşgul insanım ! Bnm gibi bir marka lütfedip size cevap verecek şükredin
Sen herkesin soracağı soruları sordun artık seninkileri cevaplar 1 hafta boyunca bize de gerek kalmadı sağolAyrıca senin bir lgbt bireyi olduğunu düşünüyorum? En iyi ihtimalle bisexual. Öyle misin?
Sen herkesin soracağı soruları sordun artık seninkileri cevaplar 1 hafta boyunca bize de gerek kalmadı sağol
Herkese güldürdün atmayı bırakta cevaplamaya başla,Allahın cezası@xemrexxx
Aklı da kıt birazCanım bu Kocaeli'li değil biz gibi hazır cevap olamaz. Sindi 50 saat düşünür anca cevap verebilir. Yadırgama böylelerini.
Aklı da kıt biraz
Benim üzerimden prim yapmaYine cuk oturdu. Tam istediğim kelimeyi söyledin. Yetersiz bu yetersiz
LGBT bireyi olsan Serhata yürürmüydün?
Evet akşama cevapların bekleniyor @xemrexxx hakkımızda düşüncelerini söylede sonrakı sorular gelsin merakla bekliyor burda milletAğzından girip burnundan çıkacağım. Cevaplamazsa 1 hafta benim istediğim resmi koysun
şimdi aslında çok düşünmek istemiyorum psikolojim bozulur sonra
evet taş gibi oğlanım hatta kayaBu hafta kaçın forumdan,başımıza taş yağacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?