Aaa şu çekiçli adam bir onun ayrı filmini izlemedim ama yeni çıkmış sanırım serileri onada bakacam sen izledinmi güzel miThor diyorum daha cool gibi .
Aaa şu çekiçli adam bir onun ayrı filmini izlemedim ama yeni çıkmış sanırım serileri onada bakacam sen izledinmi güzel miThor diyorum daha cool gibi .
Ben bu seriye bakamadım hiçAaa şu çekiçli adam bir onun ayrı filmini izlemedim ama yeni çıkmış sanırım serileri onada bakacam sen izledinmi güzel mi
Ayrı filmine sen de bakmadın demek izleyip yorumlayabiliriz benle bir şey izlemiyorsun diyorsunBen bu seriye bakamadım hiç
La Case de Papel var daha bitmedi.Ayrı filmine sen de bakmadın demek izleyip yorumlayabiliriz benle bir şey izlemiyorsun diyorsun
Yorum yapmıyorsun kı naptığınla alakalı hiç fikrimiz yokLa Case de Papel var daha bitmedi.
YoksunuzYorum yapmıyorsun kı naptığınla alakalı hiç fikrimiz yok
Sen hele bir yorum yap ozaman gelirizYoksunuz
2.Sezon 2.bölümSen hele bir yorum yap ozaman geliriz
Kaçıncı bölümdesin sevdin mi diziyi az bilgi ver
Aaa 2.Sezonda yavas gidiyorsun sevmedin mi yoksa 6 bölüm diye mi yavasa aldın2.Sezon 2.bölüm
Dublaj değişik çıktıAaa 2.Sezonda yavas gidiyorsun sevmedin mi yoksa 6 bölüm diye mi yavasa aldın
2.Sezonu bitir final de bayılıcaksın harika bir finalDublaj değişik çıktı
Çok zor bir sıralama.2.Sezonu bitir final de bayılıcaksın harika bir final
Zor bir soru sorayım şimdiKaty Perry , Shakira ve Gaga üçünü sırala 1-2-3 diye
Sırala bakalım düşün tart kısaca sebepte yazÇok zor bir sıralama.
1-KatySırala bakalım düşün tart kısaca sebepte yaz
Benim sıralamam ile doğru seni tanıyoruz tabi1-Katy
2-Shakira
3-Gaga
1- Deniz Yıldızı @kerem @S.G.A.T.Sorgu odasına almışız iyi ki seni yoksa ağzından laf alamıyoruz @Harunnn60
Tüm yılları kapsayarak en sevdiğin türk dizileriGünümüzden fazla izlemiyorsun geçmişten sevdiklerini soruyorum
Selena sadece izledim1- Deniz Yıldızı @kerem @S.G.A.T.
2-Aşkı Memnu @sokak sanati
3-Muhteşem Yüzyıl @xemrexxx
4- Ufak Tefek Cinayetler
5-Kiraz Mevsimi @Billy Kane
6- Selana @xBUGRAx
7-Doktorlar
Yok artık diğerlerine hiç bakmadın mı.🙄Selena sadece izledimİyi ki Selena varmışSihirli Annem
Hahha Aaa yok cnmYok artık diğerlerine hiç bakmadın mı.🙄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?