Tabii ki senin reyis.@Harunnn60 benim entrikalarmı iyi çocuklar duymasınmı @Harunnn60
Tabii ki senin reyis.@Harunnn60 benim entrikalarmı iyi çocuklar duymasınmı @Harunnn60
Olabilir beni seven çok.Parlak olduğun için mi nazara uğruyorsun acaba
tamam ders çalışıyorum özledinmi entrikalı senaryolarımı çocuklar duymasından sonraTabii ki senin reyis.Başka sorularda bekliyorum senden.
Eh evet şu polis olayların sıkıyortamam ders çalışıyorum özledinmi entrikalı senaryolarımı çocuklar duymasından sonra
Şuanki yaşım gayet iyi 21 'de kalayım ben.Sonsuza kadar yaşlanmayacak olsa hangi yaşta kalmayı tercih ederdin?
bir tanesi polis olayları yok artık bazen ekliyorum entrikada sıkışınca
Hiç soru gelmiyor ki aklımaHadi sorularr gelsinnn forumdashh bey.
O zamam daha ciddi bir soruya geçelim.Şuan pek dinlemiyorum ama en çok dinlediğim ve en sevdiğim budur.
destoş ile ilgili sor işte.Hiç soru gelmiyor ki aklımaŞu mu bu mu soruları beni kesmez ama maksat konu coşması için gece sorarım
Ben şuan ki hayatımda mutluyum ama bazı sorunlarım var hayatımda ama bunlar çözülmeyecek şeyler değil.O zamam daha ciddi bir soruya geçelim.
Hayatında ilk bir yıl içinde değiştirmek istediklerinin başında ne geliyor?
Üşengeç demeyelim de hevesim olması lazım.Bir ara gece anketleri yapıcaktın ama çok kısa sürdü benim gibi bir şeye heves edip sonra yarıda bırakarak bende üşengeç biri izlenimi oluşturdun doğru mudur?
Evet özledim ama şımarmasın diye söylemiyorum.@destere yi özledin mi? Sana takılması gerçekten moralini bozdu mu?
Foruma ara vermeyi düşünüyormusun? Var yok gibisin bu aralarEvet özledim ama şımarmasın diye söylemiyorum.
Hayır tabii ki de ben bozulmuyorum. destere 2013 yılından beri uğraşır benle zaten. O en çok sevdikleri ile uğraşır onun tarzı bu.
Bunu şuan açıklayamam.Foruma ara vermeyi düşünüyormusun? Var yok gibisin bu aralar
Kil mi Kıl mı.Şimdi sana ölümsüzlük iksiri verecekelr ama heryerinden kil çikartiyor iksir içer miydin?
Kısacası büyük bir değişim olsun istiyorsun yani. Bence insanın geçmişinden pişman olmaması çok önemli. Yani hayat dört dörtlük değil o yüzden yaşarken hissetmek en iyisi. Kendini geliştirmek, daha iyi yerlere gelmek ve sevdiklerinle eğlencenin doruğuna varmak hayatın anlamıdır bence.Ben şuan ki hayatımda mutluyum ama bazı sorunlarım var hayatımda ama bunlar çözülmeyecek şeyler değil.
Eğer ilk bir yıl içinde değiştirmek istediğim şeyler kesinlikle radikal kararlar almak olacak. Çünkü ben sıradan bir hayatı asla sevmiyorum. Şuan öyle bir yaştayım ki hangi kararı versem o benim hayatımı etkileyecek düzeyde.Bazen benim sorunlarım değilde genelde çevremde ki insanların sorunları ile karşılaşıyorum. Bu tür şeylerde arınmak istiyorum ben milletin derdini çekmesini swvmiyorum. Biraz daha eğlence olmalı.
Sonra hayatta tek bir işe bağlı durmak istemiyorum. İlla o iş olmalı tarzı. Olmazsa ölüm değildir kafasında olmam lazım benim. Şuan yavaş yavaş bu gelişiyor.
Giyim konusunda da kendimi değiştirmek istiyorum. Kafamda birkaç stil var zaten. Onun dışında kitap okumak, yeni oyunlar oynamak ve dil öğrenmek. Bunları da 1 yıl içinde yapmak istiyorum. Gezme konusunda dünyayı tanımak istiyorum bu konuda çok çok kararlıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?