Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hayatta çok uç şeyler yaşamadım bu iyi mi kötü mü bilmiyorum genelde okul başarıları endeksli başarı durumum. Bir ara bir yarışmada birinci olunca tablet vermişlerdi o olabilir. Başarısız olarak da yine ilk yksde mezuna kalmam olabilir.Yaşım gereği çok eski maçları diyemiyorum. Birisi net Benfica maçı biri Gsye 5 attığımız maç. Biri de Leipzig maçı o sene namağlup gruptan çıkmıştık her maç olabilir ama o maçtaki taraftar yönü de vardı. Bu yüzden aslında 2008deki 2-1lik Liverpool maçını da verebilirim ama izlemedim şu an aklıma gelen bunlar.Aciz olarak ise Sergenle şampiyon olduğumuz sene bir Konya maçı var 4 yemiştik. Hakem doğrasa da başım yere gelmedi ama soru sonuçta aciz hissettiğin Kiev maçı ve Bayern maçı diyebilirim. İlk aklıma bunlar geldi ama kanser ettiği Beşiktaş'ın çok oluyordu yine aklima Sergen dönemi yine bu seferki kötü dönemi Giresun maçı vardı o geldi.
Hayatta çok uç şeyler yaşamadım bu iyi mi kötü mü bilmiyorum genelde okul başarıları endeksli başarı durumum. Bir ara bir yarışmada birinci olunca tablet vermişlerdi o olabilir. Başarısız olarak da yine ilk yksde mezuna kalmam olabilir.
Yaşım gereği çok eski maçları diyemiyorum. Birisi net Benfica maçı biri Gsye 5 attığımız maç. Biri de Leipzig maçı o sene namağlup gruptan çıkmıştık her maç olabilir ama o maçtaki taraftar yönü de vardı. Bu yüzden aslında 2008deki 2-1lik Liverpool maçını da verebilirim ama izlemedim şu an aklıma gelen bunlar.
Aciz olarak ise Sergenle şampiyon olduğumuz sene bir Konya maçı var 4 yemiştik. Hakem doğrasa da başım yere gelmedi ama soru sonuçta aciz hissettiğin Kiev maçı ve Bayern maçı diyebilirim. İlk aklıma bunlar geldi ama kanser ettiği Beşiktaş'ın çok oluyordu yine aklima Sergen dönemi yine bu seferki kötü dönemi Giresun maçı vardı o geldi.