FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

Bunu dediğini hatırlıyorum o yüzden sordum genelde çok muhabbet eden biri değilim güncel hayatta biriyle yakın olduktan sonra konu açılırsa bir saat bile konuşabiliyorum :A Benim konu olduğu zaman da seni de beklerim :A
Tamamdır olurum buralarda sorularla :A

Dakikası iyi de 2 dakka sonra Tuncay atınca bir anlamı kalmamıştı :A

Bunun da cevabını verdim :A Sen hangisi daha iyi insandı dersen bu sorunun cevabı Zeynep. Ama hangisi daha iyi karakterdi dizi için dersen Şukufe. Şukufe işin komedisinde de vardı. Zeynep komediyi tamamen baltalayan sürekli tripte olan hatta takıntı seviyede aşık olan biriydi bu da diziyi drama çekiyordu.
Bana böyle cevap vermedi. :A @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Hediye verilir harçlık değil :A

Bugün pek bulunamadım burada.
Bu arada 2021 ruhu yaşandı yine. Anlarsın ne demek istediğimi.
Haftanın açık ara en dolu dolu keyifli konusu oldu kendi adıma. Bu konuya baya yazmışım ama hafta başında bazı size görünmeyen yerlerde çok mesaj yazdım. Yorucu günler sonrası bu konuya yazılan yorumlar yorgunluğumu attırdı. Bakalım ne kadar mesajım olmuş totalde. Sadece bir konuda değil, bir çok konuda mesaj yazan biri olduğum için mesaj sayıma hakim değilim. özellikle arka planda çok yoğunluk oldu :A
Bu konu sayesinde benle alakalı kendi adıma olumlu bir şeyler olmuş. Onuda bir ara belirtirim :A
@Bully @serhatt @BARON疼痛 iyi sorularda geldiler. @TenTen ile güzel kaliteli uzun yorumlar yaptınız.
@12.Adam tam olarak ne yazdı bilmiyorum ama bende bir ara sorguya çekildim gibi :A Bazen kolay ama arada zorlu sorular sormaya çalıştım.
Daha 2 günümüz var. @Gerekli24 soruları ile gelecekti.

Seni programına konuk alan @cokiyitvci ‘nin bir tane bile soru sormaması dikkatimi çekti :A

iyi geceler. Geçerken uğradım :A
Odaya girdim soru sormadım çünkü zaten programımda her şeyi sormuştum ki. Ve @xdragxx 'a çok teşekkür etmiştim konuk olduğu için. :D

• Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx
Hala sevmem :A Şaka şaka giderken de dediğim gibi tek bir kişi var onun dışında kimseyle sorunum yok forumda kızgınlıklar geldi geçti.
Aslına bakarsan senle aramız ilk etapta iyiydi bile sen ve birkaç arkadaş Bully var mesela şu anda 2011 döneminin bir alt dönemi sayılırsınız ve severim sizi. Benim forumda yavaş yavaş artık aktif olmadığım zamanlara denk geliyordu.
Severim yani seni genel olarak haxballde sen acemiyken az mı oyununu geliştirmeye çalıştım :A

Sevmeme konusunu gelecek olursak o zamanki bir olayda tavrın hoşuma gitmemişti. Arkasından konuşmak gibi olmasın onla da artık sorunum yok da Yiğitle de aynı sebepten dolayı tartışma yaşadım zaten. Detayları pek hatırlamıyorum ama bence o olayda haksızdınız ve Araf mı bir şey yazmıştı ya sen ya Yiğit ya sen karışma tarzı bir şey demiştiniz sanki :A

Ama dediğim gibi geçmiş geçmişte kaldı.
------

Aklıma çok bir şey gelmedi :A
Biz zaten anlaşıyorduk ya o dönemsel bozuldu. Olayı tam hatırlamıyorum ama ağır sözleriniz vardı sanki neyse üzerinden 8 yıl geçti ya. Vay arkadaş zaman su gibi. 🥲

Biz zaten anlaşıyorduk ya o dönemsel bozuldu. Olayı tam hatırlamıyorum ama ağır sözleriniz vardı sanki neyse üzerinden 8 yıl geçti ya. Vay arkadaş zaman su gibi. 🥲
Sen beni başkasıyla karıştırıyor olabilir misin :A
Aradan 8 sene falan geçmedi 4 senelik olay bu dediğim en fazla 5.
Ağır sözler de söylediğimi hatırlamıyorum laf attım da ağır söz yoktu :A