FF Sorgu Odası (88. Bölüm) Bayram Özel - Sorgudaki İsim: xdragxx

12.Adam

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
36,170
Puanı
1,060
Bayram Özel Sorgu Odası’nın konuğu, bu formatın kurucusu @xdragxx . Bir önceki bölümde benim konuk olduğum ve xdragxx ile ilgili soruları sorduğunuz bu formatta şimdi sıra kurucusunda. Çok istediğim bu programda beni kırmayıp konuk olduğu için teşekkür ederim.

Kendisine bu başlık altından bayramın son gününe kadar istediğiniz soruları sorabilirsiniz. xdragxx için cevaplanmayacak soru yoktur.

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno, @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @TenTen , @kerem , , @offensive, @ömer karataş, @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , , @cokiyitvci, @fredbalotellifanny, @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , , @Mr.At, @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345 , @Gerekli24 , @xdragxx

Normalde hiç böyle programlara konuk olmak istemiyordum ama 12.Adam'dan teklif gelince gireyim ne olacak dedim :A
88. Bölüm olması güzel bir tesadüf oldu burdan fişeğe de selamlar olsun :A Cevaplanmayacak soru yok yapıştırın gelsin

Normalde hiç böyle programlara konuk olmak istemiyordum ama 12.Adam'dan teklif gelince gireyim ne olacak dedim :A
88. Bölüm olması güzel bir tesadüf oldu burdan fişeğe de selamlar olsun :A Cevaplanmayacak soru yok yapıştırın gelsin
bu 12. melun niye kavruk diyor?
x lerini bana özenip mi seçtin :A:A
------

Konuları @Dosi açmıyor muydu ya bu ulvi ne alaka :F
darbe olmuş işte sen karışma :A:A

------

Geniş Aile'de Ekber dayı Bilal'e kavruk derdi o da bana kavruk diyor aslında beyazım ben :A
Asıl ben sorayım sen mi bana özendin doğru söyle :A Forumu öncesinden konuk olarak takip ediyorsan görmüşündür x'leri belki de :A

2 gün forumda değildik @12.Adam konmuş hemen :A
Neyse bundan sonra belki sana paslarım :A elimden konuları yok edip gidiyorum zaten :A

@xdragxx sorularıma iftar sonrası başlarım. Çok ters zamanda geldi :A
Tamam yapıştırırsın soruları :A
Zaten şu 1-2 gün işler yoğun pc full açık olacak nerdeyse forum da yandan açık olur geç cevap gelirse kızmayın online gözüküyorum ama çoğu zaman online değilim aslında :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Hoş geldin. :Z İyi ki böyle bir formatı bulup yayına sürmüşsün, forumun en sevdiğim olaylarından. :A @xdragxx

BHND? :A
Eyvallah bulduk zamanında yürürlülüğe soktuk hala ara ara devam ediyor :A
Forumdaki 2020-2022 döneminde tanıdığım bir üyesin. Zevkli sohbetin var forumda sevdiğim kişilerdensin.

• Harika
  • Beğendim
Reactions: serhatt and 12.Adam
Zaten şu 1-2 gün işler yoğun pc full açık olacak nerdeyse forum da yandan açık olur geç cevap gelirse kızmayın online gözüküyorum ama çoğu zaman online değilim aslında :A
Ben karışmam. Sunucu @12.Adam
Madem konumu çöktü baksın başının çaresine :A o seni konuşturur.

Ben çay fassı zamanı gelirim:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Sorgu odasına hoş geldin, klasik soruyla başlayalım :A

Benim hakkımda ne düşünüyorsun :D
Hoşbuldum :A
Benim bir alt dönemimsin foruma üye olma tarihi olarak. Tam da benim forumdaki ilk dönemimde yavaş yavaş foruma bıraktığım döneme denk geliyor aslında :A
2020-2022 döneminde de bu kez sen yoktun uzun süreler aynı forumda olsak da ortak dönemlerde hiç bir arada değildik tuhaf şekilde. Yine de forumda sevip saydığım kişilerden birisisin.
------

Hoş geldin kardeşim :)

Klasik soruya devam 🤣
@xdragxx

BHND? 😇
Hoşbuldum :)
Maalesef bir şey düşünemiyorum çünkü 2023te üye olmuşsun hiç karşılaşamadık seninle konularda da denk düşemedik :A

Cevo kardeşim geldim buradayım. :A
Konuları @Dosi açmıyor muydu ya bu ulvi ne alaka :F
Ulvi benim. :A
------

aramızda özel bir terim Ga izle anlarsın anca erotik şeyler izle. :A

Bana mı laf atıyon yine :A

Ben karışmam. Sunucu @12.Adam
Madem konumu çöktü baksın başının çaresine :A o seni konuşturur.

Ben çay fassı zamanı gelirim:A
Tmm Mosi :A
Benim bir alt dönemimsin foruma üye olma tarihi olarak. Tam da benim forumdaki ilk dönemimde yavaş yavaş foruma bıraktığım döneme denk geliyor aslında :A
2020-2022 döneminde de bu kez sen yoktun uzun süreler aynı forumda olsak da ortak dönemlerde hiç bir arada değildik tuhaf şekilde. Yine de forumda sevip saydığım kişilerden birisisin.
------

Maalesef bir şey düşünemiyorum çünkü 2023te üye olmuşsun hiç karşılaşamadık seninle konularda da denk düşemedik :A
Askeriye mi lan burası. :A @Bully

------

Aynen, aynı dönem yöneticilik yaptık, hemşehriyiz falan ama yakınen sohbet olmadı pek :A Neyse, sorulara devam.

En sevdiğin Fenerbahçe teknik direktörleri?
Vitor, Jesus, İsmail Kartal ve Erol Bulut neden başarılı olamadılar?
Gökhan Gönül adam mıdır?
Guardiola niye çöküş yaşadı? Ancelotti iyi hoca mı?
Bu sene Şampiyonlar Ligi’ni kim kazanır?

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: xdragxx and 12.Adam