Görmedin ki anlayasın.Bizde anlayamıyoruz cnm
Görmedin ki anlayasın.Bizde anlayamıyoruz cnm
Tamam da bu kadar bağlanmanı gerektirecek ne var onu hala anlayamadım? Sana yazık…Onun parlaklığı sohbetiydi ,beni defalarca ipten alırdı. Vmym de tatlı sert sürtüşmemizdi, birbirimizi hiç kırmadık ama ben bir defa çizgiyi aştım o da vmym deydi, sonra tatlıya bağladık. Ez cümle ortak noktamız çoktu kavruğumla
@Dosi seninde yerinde müdahalelerini inkar edemem.En Büyük teşekkürü @Dosi’ye Enseye tokat oturma organına şaplak bir arkadaşlığımız vardı.
İnşaallah seni ikna edebilmişimdir.
@xemrexxx @Yakamoz-Asi @Angelica @offensive
Haklısın sana da söz veriyorum azaltacağım.Tamam da bu kadar bağlanmanı gerektirecek ne var onu hala anlayamadım? Sana yazık…
Görmedin ki anlayasın.
Hayatım bize göre hava hoş, senin üzülmeni istemeyiz hepsi bu.Haklısın sana da söz veriyorum azaltacağım.
Onun parlaklığı sohbetiydi ,beni defalarca ipten alırdı. Vmym de tatlı sert sürtüşmemizdi, birbirimizi hiç kırmadık ama ben bir defa çizgiyi aştım o da vmym deydi, sonra tatlıya bağladık. Ez cümle ortak noktamız çoktu kavruğumla
@Dosi seninde yerinde müdahalelerini inkar edemem.En Büyük teşekkürü @Dosi’ye Enseye tokat oturma organına şaplak bir arkadaşlığımız vardı.
İnşaallah seni ikna edebilmişimdir.
@xemrexxx @Yakamoz-Asi @Angelica @offensive
Yenen sen olma dikkat et.
Yedim gitti.üzdün be aksam aksam simdi
Beni yiyemez kimse
Bağlama büyüsü yaptı bana bu melun.Neyi görmedim acaba hep ona bağlıyorsun ya sen
İsteyerek yapmadım buna emin ol.İçimden geçenleri söyledim sadece. Ama azaltacağım sadece onu hatırlatacak şeyler önüme denk gelmesin.üzdün be aksam aksam simdi
Beni yiyemez kimse
Bağlama büyüsü yaptı bana bu melun.
------
İsteyerek yapmadım buna emin ol.İçimden geçenleri söyledim sadece. Ama azaltacağım sadece onu hatırlatacak şeyler önüme denk gelmesin.
En sevdiğin 3 erkek oyuncu kim?Sağol canım, her zaman üzerime düşeni yaparım bilirsin.
------
Ay canımın içi ağzından bal damlıyor, onore oldum mersi.
------
Seçkin'i normalde beğenmem ama yaş aldıkça daha bi karizma oldu. Seçkin diyorum.
------
Bence forum tam olması gereken kıvamda. Bir eksiği yok, her gün buradaysak eğer artıları saymakla bitmez.
------
Senaryoya göre değişkenlik gösterecektir.
Bu konuda bir seçim yapmam çok zor.En sevdiğin 3 erkek oyuncu kim?
Ogeday'ı seviyorsun galiba profil resmin o? Nagi'min hakkı yendi mi sence Survivor'da? Biliyorsun o katıldığı her sene performans lideri oldu.Bu konuda bir seçim yapmam çok zor.
Sen büyüyü bozabilir misin ?Bozulması lazım o zaman
Şu foto her seferinde güldürüyor. Nasılda yakalamışlar
Ogeday'a ilgim şu verdiği pozdan sonra oluştu.Ogeday'ı seviyorsun galiba profil resmin o? Nagi'min hakkı yendi mi sence Survivor'da? Biliyorsun o katıldığı her sene performans lideri oldu.
Fotonun patenti bana ait bizzat ben yakalamıştım zamanında.Şu foto her seferinde güldürüyor. Nasılda yakalamışlar
O zaman soru.Ogeday'a ilgim şu verdiği pozdan sonra oluştu.Ve bıyık çok yakışıyor.
Nagi hakkında bilgi sahibi değilim.
------
Fotonun patenti bana ait bizzat ben yakalamıştım zamanında.
Zaman zaman.O zaman soru.
Böyle cevap vermeler için özel foto arayışlarına çıkıyor musun?
YokSen büyüyü bozabilir misin ?
Neler yazdında çekilme kararı aldı @serhatt ?Mesaj kutumu mesajınla doldurabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?