Sen çöz ne alaka olduğunu. Dediğim her şeyi yanlış anlıyorsun.ne alaka ??? neyse seni kendi haline bırakayım
------
Seninle olan muhataplığım.o zaman sen cevap ver hayattaki en büyük pişmanlığın
Sen çöz ne alaka olduğunu. Dediğim her şeyi yanlış anlıyorsun.ne alaka ??? neyse seni kendi haline bırakayım
Seninle olan muhataplığım.o zaman sen cevap ver hayattaki en büyük pişmanlığın
ciddi sormuştumSen çöz ne alaka olduğunu. Dediğim her şeyi yanlış anlıyorsun.
------
Seninle olan muhataplığım.
işıerim var @serhattSon 20 saate girdik. Sorusu olan sorsun, sorusu olmayan bulsun. Sonra pişman olursunuz.
@Bully @Dosi @MasacRE @Angelica @Zeyno @12.Adam @The_Erinch @batuhankaralar @Hobbit @offensive @ömer karataş @phoebebuffay @Damien Duff @Turkuazz @xemrexxx @RüzgarGülü @cokiyitvci @RüzgarGülü @tekin @Alemdar @DarkLegenD
------
Spesifik bir tercihim yok renk konusunda. Pastel renkleri daha çok severim.
Köfte-patates.
Türk kahvesi.
Beren Saat-Gökçe Bahadır-Aslıhan Gürbüz-Deniz Çakır-Demet Evgar
Hiçbirini sevmedim. Çok canımı yakan yıllar oldu hepsi de. İlla ki bir cevap verecek olursam 2023 diyebilirim.
Ben de ciddi cevap verdim.ciddi sormuştumgenel bir başlık da söyleyebilirsin aile, eğitim, duygusal vb. diye
Senaristle buluşmaya gittim Senaryo kursundan sonra @serhattBen de ciddi cevap verdim.
En büyük pişmanlıklarım: Aile evinden kendimi kurtaramamak, aileme karşı olan vicdan ve merhametim. Konfor alanına saplanıp çıkamamak…
Kalbime gömemem. Karşımdakinden ret cevabı yiyeceğimi anlarsam gömerim. Eğer o da bana karşı bir şeyler hissediyorsa ve ben bunu anlarsam açılırım.En yakın arkadaşsının senin sevdiği kişiye aşık olduğunu öğreniyorsun ama o kişi arkadaşına karşı bir şey hissetmiyor ve ret ediyor.
kalbine mi gömersin sevgini yoksa kalbinin sesini dinleyip açılır mısın o kişiye?
@serhatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?