Tanışalım
Herkes kısmı fazla iddialı ama bir çok kişi sonradan piyasaya çıkıyor o ayrıGeç kaldınız, hep dedim yine diyorum. Bir gün herkes parlakçı olacak diye.
Biliyorsun iddia benim göbek adım, geç olur ama olur herkes.Herkes kısmı fazla iddialı ama bir çok kişi sonradan piyasaya çıkıyor o ayrı
Parlakçı olmayanlar listeleniyor… Bir ben eeeee bir de… Özür diliyorum.Herkes kısmı fazla iddialı ama bir çok kişi sonradan piyasaya çıkıyor o ayrı
Senin olmana daha var, sıranı bekle.Parlakçı olmayanlar listeleniyor… Bir ben eeeee bir de… Özür diliyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 132050
Yalnız ben çift mesai istiyorum. Ötekinin yerine de anlarsın ya.Senin olmana daha var, sıranı bekle.@Dosi
Öteki benim nadide parçalarımdan. Onun üzerinde daha farklı planlarım var.Yalnız ben çift mesai istiyorum. Ötekinin yerine de anlarsın ya.
Kırbaç filan severizzzz bana geri dönüş yapmadığı her hafta için yapıştır.Öteki benim nadide parçalarımdan. Onun üzerinde daha farklı planlarım var.
Aaa ne kırbacı ayol, ben kıyamam ona.Kırbaç filan severizzzz bana geri dönüş yapmadığı her hafta için yapıştır.
Kurban olsunlar sana.Aaa ne kırbacı ayol, ben kıyamam ona.
Senin intikamını farklı ve soft bir şekilde alırım.
Sağol canım eksik olma.Kurban olsunlar sana.Çarpık ile mesainde geçmişte olduğu gibi her zaman tam desteğe devam ediyoruz.
Sen atmak gereken yere atmıyor , atmaman yere atıyorsun deyince bende normale dönmüştüm.Sağol canım eksik olma.Şu reaksiyon işini de bana uygulamayı bıraksan çok sevineceğim.
Sen dönme normale. Ben ihtiyaç halinde kapını çalarım.Sen atmak gereken yere atmıyor , atmaman yere atıyorsun deyince bende normale dönmüştüm.
Bak bu daha güzel işte.Sen dönme normale. Ben ihtiyaç halinde kapını çalarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?