Hudutsuz Sevda'm, Kurtlar Vadisi gibi uzun ömürlü olacak inşallah. Peki sence? 🙏🏻❤️
İnşALlah olur
Hudutsuz Sevda'm, Kurtlar Vadisi gibi uzun ömürlü olacak inşallah. Peki sence? 🙏🏻❤️
Bu nasıl soru Gökberk tabii kiiŞu adamın ismini bulabilmek için açtığın konulara baktım @Angelica
Neyse gelelim soruya.
Gökberk ile evlilik mi yoksa 6 milyon TL’mi? (Anca lüks sayılacak bir ev parası)
Niden? 😄Bu nasıl soru Gökberk tabii kiibu yakışıklıyı kaçıramam ama başı bağlı Cemre önce davrandı
Ekli dosyayı görüntüle 131364
------
Tanıştığımızdan beri çok iyi anlaştığımızı düşünüyorum iyi birisin yalnız şu emojiyi bende kullanma
O zaman gıcıklık olsun diye kullanabilirim.Emoji ye çok gıcık oluyorum
Ama ben bunu kullanıcam.Heh bu emoji çok güzel bak
Seviliyorsun sende.Sen harika bir adamsın bence özellikle eşini öyle güzel seviyorsun ki hayranlıkla takip ediyorum ☺️❤️
Yaklaşık 2-3 senedir.En sevdiğin dizi diye soru sorulur mu?
Destan yazması gerekiyordu.
------
Oha beso evli mi ? 😱
Ben mi 🙄 Yok ya hiç denk gelmedi.
Sende maşallah o kadsr oldumu ne çabuk zaman geçiyor dün gibi çağlar ☺️Seviliyorsun sende.Maşallah diyelim.
------
Yaklaşık 2-3 senedir.
Aynen çabuk geçiyor valla. Buraya üye olalı 14 sene olacak neredeyse dile kolay.Sende maşallah o kadsr oldumu ne çabuk zaman geçiyor dün gibi çağlar ☺️
Ooo maşallah 14 demek banada 12 yıl olacak ☺️Aynen çabuk geçiyor valla. Buraya üye olalı 14 sene olacak neredeyse dile kolay.
Şakir Paşa'mı izleyecek misin? Çok entrikalı bir iş olacakmış çünkü.İnşALlah olur
@Angelica bu soruya cevap vermemişsin ve benim de sorularım varŞakir Paşa'mı izleyecek misin? Çok entrikalı bir iş olacakmış çünkü.
Wp ten ileteyim mi?@Angelica bu soruya cevap vermemişsin ve benim de sorularım var
En son aldığın hediye?
En son verdiğin hediye?
En sevdiğin yemek? Birkaç çeşit sayabilirsin.
Dışarda yemek yer misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?