FF Senaryo Uygulamasın da Değişiklik İstiyoruz!!!1

ernkrbyk

Aktif Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
427
Puanı
195
Dizi yayınlandıktan sonra oylama süresi 1 gün oluyor ve bu yetmiyor senaryolar yayınlanana kadar oylama süresi devam etsin .....
emreemreu reytinglerden bu yüzden çıktı Böyle giderse ben de çıkmak isterim

Konu açacağına Fks14'e mesaj atabilirsin, isteklerini o şekilde belirtsen daha yararlı olur

Böyle oluyor çünkü böyle daha adaletli oluyor.

Diyelim ki sen dizini Pazartesi yayinladin ve oylama Pazar'a kadar sürecek (6 gün)

Ve diyelim ki Onur_35 dizisini Çarsamba yayinladi ve oylama Pazar'a kadar sürecek (4 gün)

Böyle adaletli olmaz.

Ya da herkes dizisini Pazartesi yayinlatacak.. O zaman olabilir..

tamam öyle olsun herkes bundan sonra dizisini aynı gün yayınlasın 1 gün çok az oluyor ya da hit e bakın

En çok hit kazanan 1 . diğeri 2. falan öyle olsun oylama 1 gün sürünce çok saçma oluyor

Böyle degerlendirmemiz son derece yanlis. Çünkü konu sahibi sürekli F5'e tiklayarak hit sayisini arttirabilir, bu da adaletsizlik olur.

Tüm dizilerin aynı gün yayınlanması biraz zorlayıcı olur normalde de öyle değil zaten
Onun yerine eski sistem yani yayınlandığı tarihten bir gün yada kararlaştırılırsa 2 gün içerisinde oylama yapılır yada yayınlanan bölümden sonra oylama açılır yeni bölüm gelene kadar devam eder..

bence de öyle olsun yeni bölüm gelene kadar oylama devam etsin

2 gün uygundur emre bu yüzden çıktı demek

1 gün içinde oylama daha iyi ve daha gerçekci.. normal sbt reyytinglerinide 1 gün içinde ölçüyorlar ona bakarsanız..

Ben çıktım reytinglerden

Zaten benim başarım ortada. 71 bölüm olmuş. Her bölümü en az 8-9 kişi okuyor.
200 bölüm olsa bile devam eder herhalde bu.

Ben de reytinglerden çıkıyorum benim de hit im bayağı iyi 2 bölümdür en çok hit kazanan konuya giriyorum sadece de ben giriyorum bu dizilerden listeye ben de çıktım