FF Senaryo Uygulamasın da Değişiklik İstiyoruz!!!1

ernkrbyk

Aktif Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
427
Puanı
195
Dizi yayınlandıktan sonra oylama süresi 1 gün oluyor ve bu yetmiyor senaryolar yayınlanana kadar oylama süresi devam etsin .....
emreemreu reytinglerden bu yüzden çıktı Böyle giderse ben de çıkmak isterim

Konu açacağına Fks14'e mesaj atabilirsin, isteklerini o şekilde belirtsen daha yararlı olur :)

Böyle oluyor çünkü böyle daha adaletli oluyor.

Diyelim ki sen dizini Pazartesi yayinladin ve oylama Pazar'a kadar sürecek (6 gün)

Ve diyelim ki Onur_35 dizisini Çarsamba yayinladi ve oylama Pazar'a kadar sürecek (4 gün)

Böyle adaletli olmaz.

Ya da herkes dizisini Pazartesi yayinlatacak.. O zaman olabilir..

Böyle oluyor çünkü böyle daha adaletli oluyor.

Diyelim ki sen dizini Pazartesi yayinladin ve oylama Pazar'a kadar sürecek (6 gün)

Ve diyelim ki Onur_35 dizisini Çarsamba yayinladi ve oylama Pazar'a kadar sürecek (4 gün)

Böyle adaletli olmaz.

Ya da herkes dizisini Pazartesi yayinlatacak.. O zaman olabilir..

tamam öyle olsun herkes bundan sonra dizisini aynı gün yayınlasın 1 gün çok az oluyor ya da hit e bakın

Tüm dizilerin aynı gün yayınlanması biraz zorlayıcı olur normalde de öyle değil zaten :) Onun yerine eski sistem yani yayınlandığı tarihten bir gün yada kararlaştırılırsa 2 gün içerisinde oylama yapılır yada yayınlanan bölümden sonra oylama açılır yeni bölüm gelene kadar devam eder..

Tüm dizilerin aynı gün yayınlanması biraz zorlayıcı olur normalde de öyle değil zaten :) Onun yerine eski sistem yani yayınlandığı tarihten bir gün yada kararlaştırılırsa 2 gün içerisinde oylama yapılır yada yayınlanan bölümden sonra oylama açılır yeni bölüm gelene kadar devam eder..
bence de öyle olsun yeni bölüm gelene kadar oylama devam etsin

Ben çıktım reytinglerden :D

Zaten benim başarım ortada. 71 bölüm olmuş. Her bölümü en az 8-9 kişi okuyor. :D 200 bölüm olsa bile devam eder herhalde bu. :D

Ben de reytinglerden çıkıyorum benim de hit im bayağı iyi 2 bölümdür en çok hit kazanan konuya giriyorum sadece de ben giriyorum bu dizilerden listeye ben de çıktım