Sonuculuk da başarı tabi)))iki saniyede gelen üç puanlara rağmen başarı diyorum
Sonuculuk da başarı tabi)))iki saniyede gelen üç puanlara rağmen başarı diyorum
evet ama şu bildirimler gitse daha çok sevinicemSonuculuk da başarı tabi)))
Olmamış bu hani yarım elma gönül elma der gibi herkese iyi vermişsin kimse darılmasın gücenmesin diye )))Ekledim. Gözümden kaçmış.
AGB gibi işte.
Benlik bir şey değil oy veren sizlersiniz.Olmamış bu hani yaırm elma gönül elma der gibi ehrkese iyi evrmişsin kimse darılmaısn gücenmesin diye )))
Yok artık ))) herneyse o zaman suçlusu biziz ))Benlik bir şey değil oy veren sizlersiniz.
Ben oy kullanmadığıma göre. 😉Yok artık ))) herneyse o zaman suçlusu biziz ))
Bana kalırsa reytingler hatalı aynı gün olanlardan anket olmalı ve ona göre verilmeli ))
acaba şu sorunu ozan düzeltse bildirimler gitmiyorBen oy kullanmadığıma göre. 😉
Forumda 2011 yılından beri böyle ölçülüyor.
2. olmuşsun, görmüyor musun? 1.'lik bana ait. 😎1. olmuşuz sağolun var olun. 😎 5 .bölümde bu hafta sizlerle olucak günü belli değil yoğunum çoook.
dizi olarak kast etmiştim.2. olmuşsun, görmüyor musun? 1.'lik bana ait. 😎
Anladım, yeni bölümü de bekliyoruz artık.dizi olarak kast etmiştim.
keşke bana ak vadiciler çarpmasaydı2. olmuşsun, görmüyor musun? 1.'lik bana ait. 😎
Teşekkürler, @RevaN'lı bölümle zirvede kalmayı hedefliyorum.Tebrikler @aserat54 ve @denizz19 .Güzeldi o program.
Onun dışında @Billy Kane az farkla kaçırmışsın. Bölümde ben yoktum muhtemelen o sebepledir.🙄
teşekkürler sonunculuk içinTebrikler @aserat54 ve @denizz19 .Güzeldi o program.
Onun dışında @Billy Kane az farkla kaçırmışsın. Bölümde ben yoktum muhtemelen o sebepledir.🙄
Revanlaysan yandın o zaman kaçısın yokturTeşekkürler, @RevaN'lı bölümle zirvede kalmayı hedefliyorum.
teşekkürler sonunculuk içinyeni rolüne hazır ol Umut pilavcı
@sokak sanati
Revanlaysan yandın o zaman kaçısın yoktur
tabi tabi sana kokteylerde rahat yok senaryomda yazdım kara listemeBen 3 vermedim ki.
tabi tabi sana kokteylerde rahat yok senaryomda yazdım kara listeme
tatildesin bahaneniz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?