"FF Senaryo Reytingleri" Dönemi Sona Eriyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Daha önce duyurmuş olduğumuz "FF Senaryo Reytingleri" döneminin ilk haftasına bugün başladık, ancak forumun admini OzaN ile birlikte bu sistemin doğru bir şekilde işlenmediği ve sağlıklı sonuçların ortaya çıkmadığına karar verdik.

Bu sebepten dolayı artık FF Senaryo Reytingleri açıklanmayacak ve dizilerinizde anket yer almayacak. Peki, dizi ve progrmalar arasında 'rekabet' nasıl devam edecek?

Bundan böyle her hafta sonunda, üç dizinin/programın favorisi seçilecek ve bu üç dizi/program arasında anket gerçekleşecek ve haftanın en favori dizinin bölümü seçilecek. Ve her ay sonunda 'Ayın En Favori Dizi Bölümü' seçilecek.

Bu etkinliğe katılıp katılmamanız tamamen size bağlı. Bu etkinliğe dahil olmak isteyenler bu konuda isimlerini ve dizilerini yazabilirler.

BAŞVURULAR

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Üye Adı[/TD]
[TD]Proje Adı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

En azından diğer sistemden çok daha iyi. İşin içinde @OzaN ve bazı jüri üyeleri varsa ben varım. Eminim çok daha sağlıklı sonuçlar çıkar.

Ne yazık ki ne yaparsak yapalım reytinglerde sağlıklı sonuçlar alamadık bundan sonra da ne yapsak alamayacaktık. O nedenle en doğrusu tamamen kaldırılması oldu.

Etkinliklerde gerçekten güzel etkinlikler var bunların reyting için değil de eğlence için devam etmesi daha doğru olacaktır.

Yeni sistemde de umarım oylar adil bir şekilde kullanılır ve sağlıklı bir şekilde sürdürebiliriz. :)

@OzaN bu 3 favori yapım sen ve ya diğer jüriler tarafından belirlenecekse bu işte varım eğer üyeler tarafından belirlenecekse sonuç belli:

3 favori dizi:

Kurtlar Vadisi Kripteks
Suikastçi
Kurtlar Vadisi Bilmem ne

EveN post: 1371267' Alıntı:
@OzaN bu 3 favori yapım sen ve ya diğer jüriler tarafından belirlenecekse bu işte varım eğer üyeler tarafından belirlenecekse sonuç belli:

3 favori dizi:

Kurtlar Vadisi Kripteks
Suikastçi
Kurtlar Vadisi Bilmem ne

Biyografi etkinliğindeki gibi jüri oylarının ağırlıklı olduğu ama üyelerin de söz sahibi olduğu bir oylama sistemi oluşturabiliriz. :)

EveN post: 1371267' Alıntı:

3 favori dizi:

Kurtlar Vadisi Kripteks
Suikastçi
Kurtlar Vadisi Bilmem ne
Yav arkadaşım bi git işine 2 tane kurtlar vadisi yapımı yok varsada xemre nin yazdığı var o da komedi zaten

OzaN post: 1371272' Alıntı:

Biyografi etkinliğindeki gibi jüri oylarının ağırlıklı olduğu ama üyelerin de söz sahibi olduğu bir oylama sistemi oluşturabiliriz. :)
Eğer öyle olacaksa varım. Çünkü sen darksaal Fks14 hayret bi şey xBUGRAx gibi jürilerin adaletli oy kullanacağından şüphem yok.

Yazı düzen gibi şeylere de bakılsın. Diyalogların. Ne olduğu anlaşılmayan diziler şu an 15 reytingle 1.

Ama dizi işi biyografiye göre biraz daha zor. Bu yüzden üyelerin oylarını minimuma indirmek gerekir. 20 % gibi. Ayrıca 3-15 arası ouan yapmanın hiçbir anlamı yok. Yine herkes 12-13-15 puan veriyor dolayısıyla yine sonuçlar çok yakın oluyor.

Son düzenleme:
Sonunda benim dediğim sistem oldu en başta size anlatmak istedim ama dinlemediniz. @OzaN @Fks14

Çok daha iyi oldu yeni sistem hayırlı olsun tüm foruma.

mrt-06 post: 1371293' Alıntı:
Sonunda benim dediğim sistem oldu en başta size anlatmak istedim ama dinlemediniz. @OzaN @Fks14

Çok daha iyi oldu yeni sistem hayırlı olsun tüm foruma.
1. olanlar memnun değil bu sistemden. Biz her hafta 15 reytingle 1. olmak istiyoruz diyorlar. Kendimizi kandırmak bize süper geliyor diyolla. :D

benim dizilerim sihirli annem selinaAsayiş Merkez Öztürkler Gezi durumu ve güçlüler günü Adımda pompy

Bence tıklanmalardan reyting hesaplamalısınız. Ne kadar kalitesiz olursa olsun fazla tıklandiysa reytingi yüksek olur mesela Arka sokaklar gibi. Mesela 50 hit 1 reyting olsun. @OzaN @Fks14

hayret bi şey post: 1371300' Alıntı:
Bence tıklanmalardan reyting hesaplamalısınız. Ne kadar kalitesiz olursa olsun fazla tıklandiysa reytingi yüksek olur mesela Arka sokaklar gibi. Mesela 50 hit 1 reyting olsun. @OzaN @Fks14
Daha önce aklıma geldi ama hiç mantıklı değil malesef. Konumu twitterda paylaşırım 1000 tık yaparım çok kolay. :)

Sürekli uplatırım konuya girer çıkarım. Daha da beter olur. :)

hayret bi şey post: 1371300' Alıntı:

Reyting yok artık sadece ayın favorisini seçer gibi haftanın etkinliğini seçeceğiz. Ay sonunda da haftanın etkinliği seçilenler yarışacak. :)

OzaN post: 1371303' Alıntı:
Reyting yok artık sadece ayın favorisini seçer gibi haftanın etkinliğini seçeceğiz. Ay sonunda da haftanın etkinliği seçilenler yarışacak. :)

Tamam.

Furkan benim programlarımı da yazar mısın ?

Yakamoz-Asi post: 1371306' Alıntı:
Kaldirilmasi iyi oldu. Bence bu kanal islerinide kaldirin.
kanal işi benim hoşuma gittide hem eğlenceli oluyor

- - - Ekleme - - -

OzaN post: 1371303' Alıntı:

sihirli annem selinaAsayiş Merkez Öztürkler Gezi durumu ve güçlüler günü Ana caddeler Adımda pompy bunlarda katılacakta admin ozan