FF Senaryo Reytingleri | 18 - 24 Haziran 2012

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
FF Senaryo Reytingleri | 18 - 24 Haziran 2012

Senaryosunu ernkrbyk'in yazdigi "Kardeş Gibiydiler" reyting rekorlari kirarak zirvede yer aldi.

FavoriForumum Üyelerin barindirdigi "FF Üyeleri Bir Arada" geçen haftaya göre reyting düsüsü yasada bu hafta siralamaya göre bir üst siraya yükselmeyi basardi. Dizinin senaristi emreemreu, diziyi artik reyting sisteme dahil etmeyecegini açikladi.

emre5757'in hazirlayip sundugu "İdi'nin Dönüşü" bu hafta 11 reytinge yaklasmayi basardi.

emreemreu'un diger dizisi "Ülke Gerçekleri" yine de 10 reytingi geçmeyi basardi.

[TABLE="width: 669, align: left"]
[TR]
[TD]1.
[/TD]
[TD]Kardeş Gibiydiler
[/TD]
[TD]ernkrbyk
[/TD]
[TD]14,96%
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.
[/TD]
[TD]FF Üyeleri Bir Arada
[/TD]
[TD]emreemreu
[/TD]
[TD]12,23%
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.
[/TD]
[TD]İdi'nin Dönüşü
[/TD]
[TD]emre5757
[/TD]
[TD]10,87%
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.
[/TD]
[TD]Ülke Gerçekleri
[/TD]
[TD]emreemreu
[/TD]
[TD]10,55%
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Reytinglerden çıkma sebebim 1 günde herkesin oy kullanamaması.

aynen ben de ondan şikayetçiyim niye 1 gün yapıyorlar ki senaryolar yayınlanana kadar sürsün

- - - Ekleme - - -

aynen ben de ondan şikayetçiyim niye 1 gün yapıyorlar ki senaryolar yayınlanana kadar sürsün

- - - Ekleme - - -

Reytinglerin gelecek haftalar devam edip etmeyecegi daha henüz belli degil. Ilgililere duyurulur.

güzel yorumlar ama 10 nasıl aldım ki ilginç

Tamam o zaman reyting dönemi buradan sona ermistir. Reyting sistemine benim kadar büyük emek veren endgame'ye tesekkürlerimle..

Ve sizlere saygi deger FavoriForumum üyelere, böyle güzel diziler yayinlayip böyle güzel reytingler aldiginiz için.. Hepinize sonsuz tesekkürlerimle.