FF Senaryo Etkinlikleri Reyting Sistemi Geri Dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
İki sene önce FavoriForumum'da yapılmış olan "FF Senaryo Etkinlikleri" reyting sistemi geri dönmeye hazırlanıyor.

Senaryo Etkinlikleri bölümünde artan senaryo ve dizi sayısı nedeniyle reyting sistemi tekrardan geri getirmeye karar verdik.

Sistem hakkında bilgi:

Bundan böyle reyting sisteminde yer almak isteyen dizi yazarları, bölümlerine 5'den 10'a kadar oluşan şıklar ekleyecekler ankete. Üyeler bu anketlere oy verip dizinin reytingini belirleyecekler. Art niyetle verilen puanlar geçirsiz sayılacaktır.

Anket süresi 2 gün olacaktır ve yeni haftanın başında haftanın reyting sonuçları açıklanacaktır.

Peki sonuçlar nasıl hesaplanacak?
Hafta sonu dizilere verilen oyları tek tek sayacağım. Atıyorum bir üye dizinin bölümüne 2 kez 8 verdiyse, ve 3 kez 7: 8+8+7+7+7=37

Daha sonra bu toplam 5 ile bölünüyor çünkü 5 üye oy veriyor: yani sonuç 7,4 çıkıyor. Ve böylece reytinginiz belirlenmiş oluyor.

Bir dizinin reyting sonuçlarına dahil olunması için 6 oy alması gerekiyor, aksi takdirde listeye dahil edilemez.

Hepinize başarılar.

Son düzenleme:
Teşekkürler Furkan.

Sistemin geri gelmesiyle birlikte ben dizi sayısında da artış yaşanacağı kanaatindeyim. Umarım beklediğim gibi olur.

Sonuda

Bu hafta dahil mi?

Art niyeti nasıl anlayacaksın?

Sürekli belirli bir kişinin yazdığı diziye düşük oy veren kişileri "art niyetlik" olarak değerlendiriyoruz. Ta ki uzun ve detaylı bir açıklama yaparsa..

O halde bende artık dizimin 2.bölümünü yazım. İlk bölümü yayınladık devamı gelmedi.
)))

Ben ve @XanTier'in beklediği haber geldi. Hayırlı olsun. Dizi sayısı artacaktır.

Sistem nasıl çalışacak?
Kurallar neler? Bi haftada kaç bölüm kaç dizi limiti?