FF Sanal Survivor 5. Sezon Takım Listesi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Başvurular neticesinde takımlar belli oldu.

Not: İlk 4 oyun iki takımdan da birer kişi elenecek. Sonrasında sadece kaybeden taraftan kişi elenecek. Son 8 kişi kaldığında ise (veya iki takımdan biri 3 kişi veya altına düştüğünde) takımlar birleşecek.

[/B][/SIZE][/COLOR]

Kırmızı Takım:

[/FONT]@mrt-06@BesaleT@OzaN(Elendi)@denizz19(Elendi)@XanTier(Elendi)@Orcun_22(Elendi) @EveN@çocuklarduymasın(Elendi)@RüzgarGülü(Elendi) @Almila(Elendi) @darksaal@cevaa(Elendi)
Mavi Takım:

@
BillyKane@hayretbişey@Reytinger(Elendi)@xdragxx@KK|Batman
(Elendi)@berkann(Elendi)@Onur_35(Elendi) @nberkayozer(Elendi) @xBUGRAx@kvp(Elendi) @AlemTo[URL="https://fav10.net/member.php?u=86792"](Elendi)[/URL] @gundix123

Not: Başvurulara göre takımlar eşit sayıda olmadığı için ve eşit sayıda olması için başvurmayanlardan oyuna en yakın olarak gördüğüm @gundix123'ü ekledim. İstemediğin takdirde oynamayıp ilk turda elenme hakkına sahipsin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Biraz güçsüz olmuşuz karşı takıma göre ama sıkıntı yok şampiyon bizden çıkacak.

Kırmızı takım iyi olmuş tecrübeliler @cevaa @darksaal @OzaN a güveniyorum.

Yazılmışız madem oynamamak olmaz.
İyi takım olmuşuz bence.

Ekibimiz genç olmuş en tecrübeli isimler bizim takımda ben Kürşat ve Alper.
Diğer isimler daha önce katılmış erken elenmiş yada katılmamış isimler ama ben 3-4 kişiden çok iyi performanslar bekliyorum. Karşı takım çok ama çok deneyimli olmuş ama gözümüz korkmuyor.

Bizim takımdan xdragxx and Batmana güveniyorum
.Karşı takım tecrübeli kişilerle dolu ama bizim takımdan güçlü değil bence her iki takımda terazide eşit gelir.

kırmızı takım gs mavi takım gaziantep olmuş resmen xdragxx dışında iddialı isim yoktakımda

Abartmayın mavi takım o kadar zayıf değil. Bir de kırmızıda beni güçlülerden saymayın ben erken turlarda elenenlerdenim.

Önceki yıllardan hatırladığım kadarıyla ortalama üstü olanlar:

@denizz19 @Orcun_22 @EveN @darksaal @cevaa

Mavi Takım:

@xdragxx @KK|Batman @AlemTo

İki takımdan da yeni yıldız adayları var her şey olabilir.