FF Sanal Survivor 5. Sezon Takım Listesi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Başvurular neticesinde takımlar belli oldu.

Not: İlk 4 oyun iki takımdan da birer kişi elenecek. Sonrasında sadece kaybeden taraftan kişi elenecek. Son 8 kişi kaldığında ise (veya iki takımdan biri 3 kişi veya altına düştüğünde) takımlar birleşecek.

[/B][/SIZE][/COLOR]

Kırmızı Takım:

[/FONT]@mrt-06@BesaleT@OzaN(Elendi)@denizz19(Elendi)@XanTier(Elendi)@Orcun_22(Elendi) @EveN@çocuklarduymasın(Elendi)@RüzgarGülü(Elendi) @Almila(Elendi) @darksaal@cevaa(Elendi)
Mavi Takım:

@
BillyKane@hayretbişey@Reytinger(Elendi)@xdragxx@KK|Batman
(Elendi)@berkann(Elendi)@Onur_35(Elendi) @nberkayozer(Elendi) @xBUGRAx@kvp(Elendi) @AlemTo[URL="https://fav10.net/member.php?u=86792"](Elendi)[/URL] @gundix123

Not: Başvurulara göre takımlar eşit sayıda olmadığı için ve eşit sayıda olması için başvurmayanlardan oyuna en yakın olarak gördüğüm @gundix123'ü ekledim. İstemediğin takdirde oynamayıp ilk turda elenme hakkına sahipsin. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Biraz güçsüz olmuşuz karşı takıma göre ama sıkıntı yok şampiyon bizden çıkacak.

Ekibimiz genç olmuş en tecrübeli isimler bizim takımda ben Kürşat ve Alper. :) Diğer isimler daha önce katılmış erken elenmiş yada katılmamış isimler ama ben 3-4 kişiden çok iyi performanslar bekliyorum. Karşı takım çok ama çok deneyimli olmuş ama gözümüz korkmuyor. :)

Bizim takımdan xdragxx and Batmana güveniyorum :D.Karşı takım tecrübeli kişilerle dolu ama bizim takımdan güçlü değil bence her iki takımda terazide eşit gelir.

kırmızı takım gs mavi takım gaziantep olmuş resmen xdragxx dışında iddialı isim yoktakımda :)

Abartmayın mavi takım o kadar zayıf değil. Bir de kırmızıda beni güçlülerden saymayın ben erken turlarda elenenlerdenim. :D

Önceki yıllardan hatırladığım kadarıyla ortalama üstü olanlar:

@denizz19 @Orcun_22 @EveN @darksaal @cevaa

Mavi Takım:

@xdragxx @KK|Batman @AlemTo

İki takımdan da yeni yıldız adayları var her şey olabilir. :D