FF Sanal Survivor 5. Sezon 14. Eleme

Kim elensin? (Sadece yarışmacılar oy kullanabilir)

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

%100 haksızsın.

"Kayıt dolayısıyla giremedim maalesef ve boşu boşuna elenmiş oldum." desen haklısın elenmen talihsizlik olmuş derim ama sen suçu bana atmaya çalışıyorsun. Survivor yıllardır böyle oluyor beğenmiyorsan katılmazsın o zaman.

&100 haklıyım .Sistemli ve saatli olması lazım .Herkes 24 saat forumda olacak hali yok saat söylüyeceksin ki herkes ona göre hareket etsin .Evet dediğin gibi survivor yıllardır böyle kendinde bir nevi itiraf etmiş oldun

Tamam, belli bir saati olsa daha iyi olur. Orada haklısın ama öyle bir şeyin olması imkansızdı. Bunu tüm yarışmacılar biliyor.

Aslında sistemli gidiyor fakat saatlerde birkaç saatlik oynama olabilir. Normal standart sistem her gün yeni bir oyun açılması şeklinde. İlk oyunlarda da öyle gidildi fakat oyun bulmada sıkıntı yaşayınca zorunlu olarak arada 1-2 gün ara verilmeye başlandı.

Ayrıca istediğin gibi belirli bir saat olsa yine kaçıracaktın oyunu. 23.00'da oyun açılacaktı ve ertesi gün 22.30 gibi bitecekti. Sen gece geç giremem diyip giremeyecektin sabah gidecektin ve yine kaçıracaktın. Elenmenin sistemle falan bir ilgisi yok.

Yazdım silmemdeki amaç da mesajın o kısmı saçmaydı.

Oyunlar sistemli değil mi yoksa bana mı öyle geliyor?

Her Gece oyun açılır 1 gün süre olur. Bu sistemli değil mi? Birinin bir gün zamanı olmadıysa bunu çözmenin tek yolu oyunu 1 gün daha uzaktmak ve o oyuna oynanması için 2 gün süre verilmesi.

2 gün süre de bir oyun için çok uzun. Benim de başıma geldi bu. Bütün günü dışarıda oldum eve gelip sadece 30 dakika falan oynadım zirveyi alamadım.

Bir kez de yolda olmuştum ondan önceki oyun çok çalışıp zirveyi aldım ki dokunulmaz olayım.

Admin ben elenmişim o kadar önemli değil kazansam bu survivoru ne faydası olacak bana gerçek hayatta... sadece survivor oyunu forumda eğlenmek amaçlı bir etkinlik kısacası sana demek istediğim elenmemim tek sebebi sistem .Bundan sonra sistemli olursa kendi adıma sevinirim .Ayrıca diye başladığın mesaja cevap olarak bak şimdi sen 23:41'de oyunu açtın demi 22:30'ta bitti demi şimdi sen desen bugün oyun açıklanacak desen ben o gün gece 21:00'den 22:30'a kadar forumdadım anlatabiliyor muyum ?
@xdragxx mesajı alıntıladığım mesajın gözükmedi ekleme olan mesajın

@EveN sana susmayı öğretmediler mi? yetkili sen misin ?

Evet Survivorun bir yetkilisi de benim, daha ne? Yönetici olmak ayrı, Survivor yetkilisi olmak ayrı. 😉

EveN post: 1441508' Alıntı:

Evet Survivorun bir yetkilisi de benim daha ne? Yönetici olmak ayrı Survivor yetkilisi olmak ayrı. )

Sen kimsinde yetkili olacan sana soru soran mı var uza git yatıp ağlacan mı napacan bir git başımdan